scorrus 22.01.11, 03:40 Już jak zostałem nazwany ELITĄ. :P (Tam było lżę, a nie łżę. ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: Łżę to! 22.01.11, 08:06 Łżesz że jesteś elitą czy łżesz że zostałeś nazwany elitą czy może lżysz siebie samego za samą myśl że zostałeś zaliczony do elity czy też lżysz siebie za należenie do elity? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Łżę to! 22.01.11, 12:39 ...aaaa...to przyjąłeś właściwą pozycję lżenia na weekend przy tej pogodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Łżę to! 22.01.11, 12:45 Chcesz żebym wqydrapał włosy od myślenia? Czasem jak niemowlak tu się czuję... A co to?! Szpilowy pamflet? Pamflecisty ci tu nie widzę...więc szto eto "Szpamlet", hę? ;) Może Szpilowy omlet? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Łżę to! 22.01.11, 12:48 Jest w Słoniku ;) niedawno wymyśliłam SKAMLET czyli taki mały, banalny hamlecik co skamle i czuje się taki samotny i niezrozumiany w swojej genialności :D Chyba Szwagier dodał: szpamlet i Skamlett O'Hara :D Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Łżę to! 22.01.11, 14:28 Nie rzucaj się, ja marzę o tym by mnie Cukeras w ogóle jakoś nazwała. Tylko wybrani mają tu ksywy. Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Łżę to! 22.01.11, 14:43 Byłem (jestem?) szpamerem, zostałem szpamletem. Robię postępy. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Łżę to! 22.01.11, 15:23 > (Tam było lżę, a nie łżę. ;) ) Tłumaczą się tylko winni! Odpowiedz Link Zgłoś