Dodaj do ulubionych

prośba o ocenę:-)

21.11.10, 16:04
Dzień dobry.:-) Zajmuję się decoupage od niedawna. Do tej pory zdobiłam dla znajomych i do szafy, ale już przestają się te moje rustykalia w niej mieścić i chętnie zaczęłabym je sprzedawać. Proszę o fachową poradę - czy nadają się już do sprzedaży?:-) Wiem, że moje prace są, nazwijmy to, dość oszczędne dekoracyjnie:-), ale taka moja natura - im mniej, tym więcej.:-). Z góry dziękuję za komentarze. Asia
myrustichome.blogspot.com
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: prośba o ocenę:-) 21.11.10, 19:20
      Dlaczego mialyby sie nie nadawac do sprzedazy??? Gusta sie roznia i do sprzedazy nadaje sie wszystko, na co mozna znalezc kupca. takie oszczedne prace znacznie latwiej wtopic we wspolczesne wnetrza, wiec sadze, ze moga miec powodzenie, zwlaszcza, jesli sa starannie wykonczone.
      • doral2 Re: prośba o ocenę:-) 23.11.10, 17:55
        wystaw którąś z rzeczy na allegro, a wtedy przekonasz się czy jest na nie popyt..
      • aga1975.pn Re: prośba o ocenę:-) 01.12.10, 08:34
        Zajrzałam na bloga i naprawde fajne prace.
    • sylwek1010 Re: prośba o ocenę:-) 25.11.10, 21:19
      Wiesz że są skromne ,to nie znaczy że brzydkie.Ja ostatnio też zaczełam patrzeć na to inaczej.Zrobiłam talerzyk na opłatki ,a na koniec obsypałam go złotym brokatem.Był cudowny,wszystkim się podobał ale spotkałam się z JEDNĄ opinią "gdyby nie ten brokat to może bym go kupiła".Nie wszystko co się świeci jest piękne ,czasem prostota jest piękniejsza.Pozdrawiam
    • rekodzielniczka Re: prośba o ocenę:-) 09.12.10, 23:08
      Joanno,Twoje prace są bardzo ładne.Widać,że jesteś osobą wyważoną i zapewne wielką minimalistką.Bardzo dokładnie wycinasz motywy.Rzadko widzi się tak czyste i staranne prace.Zostań w swoim rustykalnym świecie.Jest wiele dekupażystek,tworzą piękne rzeczy,ale styl ,który preferujesz należy do rzadkości.Tak trzymaj!Powodzenia!
    • Gość: joanna_decoupage Re: prośba o ocenę:-) IP: *.23.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 10.12.10, 14:38
      Dziękuję pięknie wszystkim za dobre słowa i rady.:-)
    • volvosk Re: prośba o ocenę:-) 20.12.10, 19:53
      Witam. Wszystko nadaje się na sprzedaż. Niestety większość nie doceni ile serca w to wkładasz ale są tacy co serce w tym zobaczą :-)

Pozdrawiam, Volvosk.
      videoporadnik.eu
      www.rekodzieloiwony.pl
    • goldnet Re: prośba o ocenę:-) 28.12.10, 22:23
      Mi się podoba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka