sylwek1010 29.11.10, 11:49 Może zrobi ktoś taki mały kursik jak zrobić bombki z nici.Kompletnie nie wiem jak się za to zabrać i czym się to utwardza.....?///////// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakrzysia4 Re: Bombki z nici 03.12.10, 15:49 ale super już ucze się i nawet nawet... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek1010 Re: Bombki z nici 30.11.10, 08:37 Dzięki wielkie zabieram się do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_4 Re: Bombki z nici 13.12.10, 21:32 Rewelacja te bombki!!! Superaśne rzeczy można zrobić w tak prosty sposób :) Zobaczcie z tak łatwo dostepnych i w miarę tanich materiałów mozna fajnie mieszkanko ozdobic ;) A ja znalazłam cos takiego z paieru :) www.youtube.com/watch?v=ZFwQCZeEIts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miriam.7 Re: Bombki z nici IP: 91.209.141.* 15.12.10, 15:28 Art paper jest chyba jeszcze mało popularny w Polsce ale jak niektórzy artyści zobaczą co można zrobić z papieru to może i na naszym rodzimym podwórku pojawią się rzeźby z papieru, a może same zaczniemy rzeźbić w starych czasopismach bo książek trochę szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
volvosk Re: Bombki z nici 20.12.10, 20:00 Widziałem takie bombki u znajomej. Fajne. Może ona da jakieś wskazówki. Jej strona rekodzieloiwony.pl. Przy okazji zapraszam na jej stronę i pozostawienie jakiegoś śladu po sobie. Pozdrawiam, Volvosk. videoporadnik.eu Odpowiedz Link Zgłoś