ggrazka67 25.01.07, 19:44 Jest tyle rodzajów papieru jakiego najlepiej używać,z którym najlepiej się pracuje.w sklepach internetowych podają różne nazwy papierów czym się różnią i na co należy zwracać uwagę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadwiszka Re: Jaki papier 25.01.07, 21:10 no chyba najlepiej zwrócic uwage na wzór który nam odpowiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
loriaan Re: Jaki papier 26.01.07, 10:56 papiery róznią się gramatura i jakoscią wydruku.. jaki wybrac? to zalezy w jakim stylu chcesz wykonac prace.. ja np uwielbiam papiery firmy "calambour" nie lubie natomiast stamperi'owych, które dla mnie są za bardzo sztuczne ( chodzi o motywy). natomiast grubosc dla mnie nie ma zupelnei znaczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
greglis Re: Jaki papier 27.01.07, 08:03 Też się powtórzę, nie ma najmniejszego znaczenia jaka jest grubość papieru , lakier i tak wszystko wyrówna, no może papiery velo nie są tak intensywne w kolorach, Wybieraj zawsze motyw nie grubość :) Odpowiedz Link Zgłoś