Dodaj do ulubionych

Angielska prasa chwali Owena

IP: *.146.54.57.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.09, 09:30
Jestem raczej pobłażliwy ale naprawdę tego się nie da czytać. Czy artykuły na sport.pl piszą translatory???
Obserwuj wątek
    • Gość: skarpy Angielska prasa chwali Owena IP: *.chello.pl 09.12.09, 09:36
      A widzicie? A widzicie? Zasrane Reale z MAdrytu? Manchester sprzedał debila za
      94 milionów euro. Dostał za free Owena, którego nikt już nie widział na boisku
      i... Kolo jest jednym z najbardziej bramkostrzelnych zawodników w zespole.
      Pamiętacie artykuł gdzie Ferguson wyliczał ile Owen może zdobyć bramek w tym
      sezonie? Nikt mu nie wierzył a ja myślę, że się dużo nie pomyli... jeśli w
      ogóle. Ferguson jest geniuszem który z gówna zrobi zajebisty specjał. A real
      to cioty bez szkoły.
    • Gość: jan_osik Angielska prasa chwali Owena IP: *.barn.cable.virginmedia.com 09.12.09, 10:11
      1996–2004 Liverpool
      2004–2005 Real Madryt
      2005–2009 Newcastle United
      2009– Manchester United
      • Gość: Sasilton Re: Angielska prasa chwali Owena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.09, 11:07
        Widac ze real bierze tylko dobrych ale ci dobrzy robią sie tam coraz słabsi za
        to jak ktos przechodzi z realu do innego kluby odysuje forme

podobnie było jak był etoo w Barcelonie
        ci pilkarze marnują sie w tej lidze hiszpanskiej :D
    • Gość: o. Belzebub Angielska prasa chwali Owena IP: *.tktelekom.pl 09.12.09, 10:22
      A widzicie? A widzicie? Zasrane Reale z MAdrytu? Manchester sprzedał debila za
      94 milionów euro. Dostał za free Owena, którego nikt już nie widział na boisku
      i... Kolo jest jednym z najbardziej bramkostrzelnych zawodników w zespole.
      Pamiętacie artykuł gdzie Ferguson wyliczał ile Owen może zdobyć bramek w tym
      sezonie? Nikt mu nie wierzył a ja myślę, że się dużo nie pomyli... jeśli w
      ogóle. Ferguson jest geniuszem który z gówna zrobi zajebisty specjał. A real
      to cioty bez szkoły.

Nic dodać, nic ująć.
    • Gość: Pilo A o Kuszczaku ani słowa... IP: *.toya.net.pl 09.12.09, 11:09
      ale to dzięki niemu Manchester nie został rozgromiony wczoraj. Jego interwencje
      były bardzo pewne. No, ale rozumiem, że wspominanie o Kuszczaku na łamach
      gazeta.pl to byłby policzek dla ulubieńców Borubara.
      • Gość: skarpy Re: A o Kuszczaku ani słowa... IP: *.chello.pl 09.12.09, 13:59
        Niiieee no Kuszczak jest zaj... Sam nie wiem tylko dlaczego siedzi w tym
        manchesterze? Uwielbiam MANU ale uważam że kuszczak znakomicie sprawdził by sie
        w innym zespole. Pokroju Tottenham, Atletico Madryt, Parma, Fiorentina, a nawet
        Milanu czy Juventusu. Musi tylko odejść.
    • Gość: , Angielska prasa chwali Owena IP: *.chello.pl 09.12.09, 18:41
      Jasne- w szczegolnosci w Juve. Moglby byc Dudkiem bis. W Fiorentinie tez bez
      szans na gre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka