Gość: RafaBe IP: *.146.54.57.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.09, 09:30 Jestem raczej pobłażliwy ale naprawdę tego się nie da czytać. Czy artykuły na sport.pl piszą translatory??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skarpy Angielska prasa chwali Owena IP: *.chello.pl 09.12.09, 09:36 A widzicie? A widzicie? Zasrane Reale z MAdrytu? Manchester sprzedał debila za 94 milionów euro. Dostał za free Owena, którego nikt już nie widział na boisku i... Kolo jest jednym z najbardziej bramkostrzelnych zawodników w zespole. Pamiętacie artykuł gdzie Ferguson wyliczał ile Owen może zdobyć bramek w tym sezonie? Nikt mu nie wierzył a ja myślę, że się dużo nie pomyli... jeśli w ogóle. Ferguson jest geniuszem który z gówna zrobi zajebisty specjał. A real to cioty bez szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan_osik Angielska prasa chwali Owena IP: *.barn.cable.virginmedia.com 09.12.09, 10:11 1996–2004 Liverpool 2004–2005 Real Madryt 2005–2009 Newcastle United 2009– Manchester United Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasilton Re: Angielska prasa chwali Owena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.09, 11:07 Widac ze real bierze tylko dobrych ale ci dobrzy robią sie tam coraz słabsi za to jak ktos przechodzi z realu do innego kluby odysuje forme podobnie było jak był etoo w Barcelonie ci pilkarze marnują sie w tej lidze hiszpanskiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Belzebub Angielska prasa chwali Owena IP: *.tktelekom.pl 09.12.09, 10:22 A widzicie? A widzicie? Zasrane Reale z MAdrytu? Manchester sprzedał debila za 94 milionów euro. Dostał za free Owena, którego nikt już nie widział na boisku i... Kolo jest jednym z najbardziej bramkostrzelnych zawodników w zespole. Pamiętacie artykuł gdzie Ferguson wyliczał ile Owen może zdobyć bramek w tym sezonie? Nikt mu nie wierzył a ja myślę, że się dużo nie pomyli... jeśli w ogóle. Ferguson jest geniuszem który z gówna zrobi zajebisty specjał. A real to cioty bez szkoły. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilo A o Kuszczaku ani słowa... IP: *.toya.net.pl 09.12.09, 11:09 ale to dzięki niemu Manchester nie został rozgromiony wczoraj. Jego interwencje były bardzo pewne. No, ale rozumiem, że wspominanie o Kuszczaku na łamach gazeta.pl to byłby policzek dla ulubieńców Borubara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarpy Re: A o Kuszczaku ani słowa... IP: *.chello.pl 09.12.09, 13:59 Niiieee no Kuszczak jest zaj... Sam nie wiem tylko dlaczego siedzi w tym manchesterze? Uwielbiam MANU ale uważam że kuszczak znakomicie sprawdził by sie w innym zespole. Pokroju Tottenham, Atletico Madryt, Parma, Fiorentina, a nawet Milanu czy Juventusu. Musi tylko odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Angielska prasa chwali Owena IP: *.chello.pl 09.12.09, 18:41 Jasne- w szczegolnosci w Juve. Moglby byc Dudkiem bis. W Fiorentinie tez bez szans na gre. Odpowiedz Link Zgłoś