Gość: wkp7 IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 01.06.11, 11:02 do czego to doprowadzają rządy pseudo trenera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdf Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 11:22 Szkoda ze w intenerncie wystarczy zmienic nick bo powysmiewal bym niektorych znawcow i krytykow bakero w przyszlym sezonie jak zaczna dobrze grac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan z radomia Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 11:28 Też bym chciał. Prosty przykład "wuefisty" wcześniej go zwalniali teraz chcieli by z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: *.mostostal-slupca.pl 01.06.11, 11:31 STILIC JEST (BYŁ) 3 LATA! i co tylko umie podać i nieźle strzelić. Prawa noga do podpierania. Ogólnie taki jakiś drewniany. Motoryki zero a z tą jego szybkością to niewiem czy załapałby się na 2 bundeslige. Jest wielu polaków w przeciętnym polskim zespole którzy w biegu na 1000 metrów 2 razy go zdublują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: *.ip.netia.com.pl 01.06.11, 12:09 Niech lepiej odejdzie on się pali już od 2 lat by wyjechać więc taki piłkarz niepotrzebny, który myśli o wyjeździe zamiast o grze a w przerwach między myślami sobie zabłyśnie jakąś akcja. Tak to wygląda ze Stilićem dobry piłkarz ale nie zajebisty i nie należy też do tych którzy go ubustwiają tak samo jak Rudnevs'a ja jednak wole jak piłkarz zapie... na meczu i treningach i ma serce do gry niż stercza mu włosy na żel i po kopnięciu piłki pali mu się na zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
bukaj22 Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań 01.06.11, 12:20 Stilic to fajny chłopak ale gra trzy mecze w rundzie a resztę człapie. Dla mnie to taki lepszy technicznie Piskuła. Sporo mu Lech zawdzięcza , ale jego czas w Lechu się skończył i płakał po nim nie będę. Trzeba zbudować Lecha od nowa. Za rok znów będziemy silni. :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: 213.222.200.* 01.06.11, 13:36 Bakero jest cienki jak dupa węża... do wymiany Odpowiedz Link Zgłoś
der-rauber Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań 01.06.11, 13:43 o tak, my też chcemy żeby Stilić odszedł z Lecha, położył finał PP, grał w kratkę i ożywił się dopiero jak pojawiła się zgoda na transfer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: 198.178.236.* 01.06.11, 13:46 A gdzie ty możesz odejść. Prędkości i dynamiki żadnej. Chyba tylko do ligi bośniackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: *.icpnet.pl 01.06.11, 14:04 a wy jesteście wszyscycw...ami, trup cie w dupe jebał jeden z drugim, pewnie należycie d0 pedalskiej wiary lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 14:56 Pierwszy piłkarz odchodzi przez Bakero - to Stilic. Tylko czekać aż kudłaty zrazi do siebie Rudnevsa, czy Kriwca i najlepsi odejdą.... Ten człowiek zrujnuje Lecha. Gratulacje Rutkowski rozpierdool wszystkooo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: *.cable.net-inotel.pl 01.06.11, 16:23 przyjdzie Probierz i naprawi wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 16:37 co ty bredzisz gość, Bakero zostaje, a Probierz zostaje w białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NHT Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: 1.55.56.* 01.06.11, 16:37 www.empicky.com - how to find business partner from South Korea and Singapore? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrt Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: *.du.nwc.is 01.06.11, 21:45 No i bajobongo, krzyz na droge ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Semir Stilić: Chcę już odejść z Lecha Poznań IP: *.know.cable.virginmedia.com 01.06.11, 22:27 Do Gość: omg Szkoda Stillica ale on nie chce grać w Lechu już od dawna jest to taka sama gwiazda jak Peszko i gdyby mógł wcześniej odejść to już w tym sezonie byśmy go nie oglądali niestety prawdą jest że z niewolnika niema dobrego pracownika nie raz pokazywał na boisku brak zaangażowania choć technik z niego jest niezły i na pewno ma talent życzę mu jednak powodzenia w nowym klubie i nie wińmy za wszystko Bakero bo to przede wszystkim piłkarze dali ciała Odpowiedz Link Zgłoś