Dodaj do ulubionych

Barcelona gromi, świetny Eto'o

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 07:51
Kto w tej wyborczej pisze bo ja nie słyszałem o klubie Valncia
Obserwuj wątek
    • Gość: el bujo pewno jakiś młody zdolny człowiek zatrudniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 08:26
      li tylko ,wyłącznie, ze względu na swój talent i wiedze o sporcie(;-D}, a nie
      ze względu na szerokie plecy!!! Proszę szanownego koleżankę(gę) o ni eczepianie
      sie "młodych,zdolych patryjotów którzy nie wyjechali do UK i dali szansę się
      docenic przez "hiroł" Adama M.!!!!!
    • Gość: sdfs Re: Barcelona gromi, świetny Eto'o IP: *.babilon.ds.polsl.pl 10.09.06, 14:09
      dobra, stary juz sie tak nie czepiaj.. przed twoim bo powininen byc przecinek
    • Gość: Czeremis Re: Barcelona gromi, świetny Eto'o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:37
      a gdzie ty dopatrzyłęś się takiego słowa? Wszędzie napisali Valencia.
    • Gość: arc Re: Barcelona gromi, świetny Eto'o IP: 193.243.146.* 10.09.06, 16:00
      "...później idiotyczną czerwoną kartkę obejrzał Fernando Torres."może mi ktoś
      wyjaśnić w jaki sposób kartonik może być idiotyczny?sytuacja-jak
      najbardziej.idiotyczny sposób również.eeech koledzy dziennikarze...
    • Gość: gosc Re: Barcelona gromi, świetny Eto'o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:16
      ty chyba czytac nie umiesz... a jak ci sie cos nie podoba to czytaj co innego...
      • dawidu Re: Barcelona gromi, świetny Eto'o 10.09.06, 17:28
        a moze by tak o pilce, o primera division? forum dla frustratow to nie tutaj. visca el barca!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka