Dodaj do ulubionych

Stawowy: Jestem zdruzgotany

IP: *.chello.pl 22.03.07, 19:51
Wojtek 3m się! Nie damy zniszczyć Arki. Nigdy nie zostaniesz sam.
Obserwuj wątek
    • Gość: asdf Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:53
      Kowal zawinił cygana powiesili!!!!!!
      • Gość: Marecki Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:56
        Srutu tutu... Wojtek nie byles w arce a jak bylo w Cracowi?????? Slupika i
        pociegla nie znales nie wiesz za co pojechali do Wroclawia??????
        • sojowa przewodniczacy Wyd.Dyscypliny Tomczak to fan Legii 23.03.07, 12:02
          deklarowal sie jako zagorzaly. no i o co chodzi? o 2 pieczenie - aby Lega
          wygrala jakis mecz chocby walkowerem i aby zabrac Stawowego Arce szybciej niz
          dopiero po sezonie
          to cyrk nie prawo - cyrk!
      • arius5 Oj, nikt nic nie wiedzial o korupcji 22.03.07, 22:22
        "Korupcja ? Panie, jaka korupcja, mnie wtedy nie bylo w klubie." :o)
        Korupcja byla w kazdym klubie, a teraz nikt nic nie wie.
        Kosmici przylecieli, dali kase sedziom i polecieli.
    • roenick97 Stawowy: Jestem zdruzgotany 22.03.07, 20:02
      Wojtek do Legii. Czas skończyć z tym klubikiem śmierdzącym śledziami
      • Gość: sledz kompleksy? IP: *.chello.pl 22.03.07, 20:55
        te "sledzie" kilka razy pokazaly waszym kibolom jak wyglada ziemia z bliska.
        a teraz walkowerem sobie eLka chce zapewnic punkty, bo wie ze przy obecnej
        formie obu druzyn, inaczej nie ma szans.
    • losiu4 Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany 22.03.07, 20:03
      cóż, panie Stawowy. Powiem tak: nikt Pana nie wini. A klub za ewentualne
      przekręty powinien odpowiedzieć. I to by było na tyle.

Pozdrawiam

Losiu
    • roenick97 Stawowy: Jestem zdruzgotany 22.03.07, 20:05
      Nie bądź Wojtek zdruzgotany. Cała liga jest taka, nie zauważyłeś jeszcze. Trzeba
      to niszczyć bo to jest jak zaraza.
      • Gość: zef Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.icpnet.pl 22.03.07, 20:13
        no wlasnie. cala liga skorumpowana. przypomnijcie sobie jak sie utrzymal
        kolejorz za baniaka jak prawie spadlismy do 3 ligi. kibice az sie smiali. kazdy
        wiedzial. to bylo po prostu sprawa oczywista. zero skrupulow. nawet nie starali
        sie sedziowie i druzyny udawac ze jest ok i ewidentnie wszystko bylo jak na
        dloni widac. i nie chodzi o zlosliwosci i rzucanie nazwami klubow. kazda
        druzyna bedaca kilka, kilkanascie lat w pierwszej , drugiej lidze jest umoczona.
        bo takie sa realia. dzisiaj stawowy placze nad swym losem, a za tydzien moze ten
        sam trener zostanie zatrzymany... (bylo kilka takich przypadkow)polska liga jest
        chora nie od dzisiaj. niech wreszcie bede jakies wyroki. moze niektorzy sie
        opamietaja.
        • Gość: kibic Arki Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 09:38
          Szkoda mi mojej Arki, 30 lat temu byłem na każdym meczu, ale gdybym wiedział,
          że cały ten piłkarski cyrk w Polsce jest sterowany, to pewnie bym się
          zastanowił, czy kibicować. Dziwię się tylko tym wszystkim polskim pseudo-
          cwaniakom, piłkarzykom, działaczom, sędziom. Jaka radość z tak zarobionych
          pieniędzy, tym bardziej, że jak byli młodzi, to pociągał ich szlachetny sport?
          Pewnie nie widzą związku między ich przestępczą pazernością, a pustymi
          trybunami przedpotopowych stadionów. A na pewno wzdychają, dlaczego u nas mecze
          nie przypominają tych w Anglii... Właśnie przez nich.
    • Gość: Kibic Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 20:08
      Jasne. Arkę wywalić, zatrzeć rece w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku i
      karawana jedzie dalej.Panowie z PZPN tak trzymać. Winna jest tylko Arka, a
      reszta to niewiniątka.
      • Gość: emeryt Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:09
        Następna będzie Cracovia i Zagłębie.
        • Gość: Paszczak a zaraz potem Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:29
    • Gość: coach Karac kluby! IP: 141.155.227.* 22.03.07, 20:15
      Co to za tlumacznie ze "nie bylo mnie wtedy w klubie". To jest bez znaczenia.
      Klub jako taki byl beneficjentem dzialan korypcyjnych i klub musi byc ukarany.
      Kara musi byc odstraszajaca, aby dzialacze,trenerzy, zawodnicy i sedziowie
      mieli swiadomosc, ze poprzez korupcje, podcinaja galaz na ktorej siedza, oraz
      ze straca miejsce pracy.
      • Gość: kazik Re: Karac kluby! IP: *.bois.qwest.net 22.03.07, 20:25
        coach ma swieta racje.i to oczyszczenie niech jeszcze szybciej postepuje.i niech
        obejmie wszystko co najmniej 8 lat wstecz.i to biorac pod uwage I,II i III lige.
        niech sie wszystko odswierzy doslownie,na miare 21 wieku.i nie ogladac sie na
        zaslugi i tradycje dla polskiej pilki.
    • Gość: WKS Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:46
      Nareszcie jakieś kary, spuścić ten klubik do 3 ligi i niech uczciwie awansują
      (jeżeli potrafią bez wspomagania), W przyszłym roku będzie i tak Lechia w
      pierwszej lidze więc po co komu te świ... z Gdyni :) Hej Śląsk
      • Gość: AG wspomaganie? IP: *.chello.pl 22.03.07, 20:59
        A co powiesz na temat wspomagania kiedys na Grabiszynskiej? Jakos tam wam nie
        przeszkadzalo. Cwaniaku.
    • Gość: o kutwa wykluczyż ze struktur PZPNu sprzedawczyków! IP: *.pro.lama.net.pl 22.03.07, 21:31
      jw.
      • Gość: leszek Re: wykluczyż ze struktur PZPNu sprzedawczyków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:49
        Prawde mowiac zawsze "dziwily" mnie blyskotliwe kariery i awanse z 3 do 1 ligi
        w 2 sezony Cracovii (bodajze w decydujacym meczu pokonali przekretowianke 7:0!)
        i Korony (popchneli Belchatow na wyjezdzie 2:1 i tym przybili awans) ...
        zreszta nie tylko to bylo "zaskakujace", ale to najmocniej mi sie zapisalo w
        pamieci.
        Pozdr

• Gość: west ham Re: wykluczyż ze struktur PZPNu sprzedawczyków! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 08:48
          ja zawsze byłem ciekaw prawdziwej wartości pana trenera Stawowego. Bo niby z
          jednej strony te błyskotliwe awanse z Cracovią i tak jak teraz twierdzi
          "poukładanie Arki" no ale z drugiej strony praca w klubach gdzie prezesi coś
          podejrzaną działalność prowadzą. Najbardziej interesujący był konflikt trenera
          Stawowego z prezesem Filipiakiem gdzie pierwszy twierdził że to jego prowadzenie
          zespołu przynosi znakomite wyniki a drugi wcale nie starał się kryć iż wszystkie
          sukcesy Cracovii są jego zasługą. Czyżby wobec tego pan Stawowy był wiecznie
          marionetką a faktycznie wyniki prowadzonych przez niego zespołów załatwiali
          prezesi? Przykre.
          W każdym razie życzę panu Stawowemu pracy w normalnych warunkach a wszystkim
          kibicom piłkarskim oczyszczenia całego korytka organizowanego w cyrku zwanym pzpn.
      • Gość: marek z wroclawia Re: wykluczyż ze struktur PZPNu sprzedawczyków! IP: 80.50.252.* 22.03.07, 22:49
        byłem kibicem wks do meczu z wisłą kiedy to wks przegrał mistrza chcąc kupić
        mecz,z perspektywy czasu mam wątpliwości co do mistrzostwa w jednym roku w
        kosza rękę i nogę na 30 lecie wks,dlatego jestem przekonany że nie ma drużyny
        od 1 ligi do c klasy, która nie ma nic brudu za paznokciami dlatego z czystym
        sumieniem rozwaliłbym to wszystko i spróbował budować od nowa od podstaw a że
        trafiło na arkę to poprostu ktoś za mało dostał
        • Gość: XXL Zgadzam się IP: 82.177.10.* 23.03.07, 10:24
          Zawsze to powtarzam, zbombardować zaorać i zbudować od nowa...tylko żeby była
          gwarancja bo nie ma nie umoczonego klubu w Polsce...tylko naiwniacy mogą myślec
          inaczej...i nawet niech nas wykluczja na 10 lat z rozgrywek międzynarodowych
          albo zwieszaja ligowa kopanine (chodzę na Legie regularnie od 87r. i to był by
          dramat ale gdyby była gwaracja, że będzie uczciwiej zgodził bym sie w ciemno
          Pozdro
          (L)
          ps
          i skońcie koledzy kibice te dogryzania klubowe, Arka to Arka tamto wszyscy są
          umoczeni a pewne sprawy powinny byc ponad podziałami klubowymi
    • gsu76 Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany 22.03.07, 21:46
      Tak Arka została zawieszona i kupowała mecze tylko od siebie. Podobno awans od
      kilku sezonów do ekstraklasy bez kupowania był niemożliwy. Kolporter?Arka?
      Cracowia? Zagłębie?
      • Gość: mgmg Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.aster.pl 22.03.07, 22:05
        Będzie jak z zabieraniem punktów: jeżeli działacze zaczną wspólpracowac tak, jak tego chce pzpn, zawieszenie zostanie odwieszone. Z drugiej strony taki ruch nie stąd, ni zowąd wydaje się działaniem pod publiczkę. pzpn chce się przypodobać.
    • Gość: gucio Re: To chyba nie będzie Arka Noego? IP: *.chello.pl 22.03.07, 22:49
      bo tylko lechia gdansk sie liczy dobrze ze areczka spadnie wstydu sie nie naje
      lechia gdansk tylko lechia
      • Gość: jamie Re: To chyba nie będzie Arka Noego? IP: 81.15.194.* 22.03.07, 23:02
        spokojnie, twoja Lechia też jest pewnie umoczona w tych szwindlach...
    • Gość: Przeczytajcie,wart Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.generacja.pl 22.03.07, 23:13
      Panowie. Kibicuje Slaskowi od dobrych 20 lat, wiekszosc meczow, co jakis czas
      wyjazd. Bylem na kupionych przez Arke barazach ( dla ulatwienia dodam, ze ze
      wzgledu na animozje, nie jest to moj ulubiony klub;). Ale, przeciez Wszyscy
      wiemy, ze w ciagu ostatniego 10lecia i wczesniej, prawie kazdy klub kupowal
      mecze. A Groclin IMC Grzymaly? 10 lat emu, to w koncu kto ( ok, moze nie 10, ale
      cos kolo tego, nie chce mi sie liczyc) urzymal sie w lidze, majac po rundzie
      jesiennej 9 ( DZIEWIEC!!!) punktow?
      A moj ukochany klub, WKS SLask? A kto w 2000 ri=oku razem z Katowicamiwyruchal
      Leczna ? Piotr Dziurowicz o tym pisal, a ja,ze swojej strony powiem,ze wsros
      wtajemniczonych we Wrocku krazyly opowiesci,ze Cymanka(uwczesnego prezesa
      Slaska) ten awans kosztowal kilka baniek z wlasnej kieszeni. Aha, on je sobie
      pozniej odkul;-).Reasumujac... kto z Nas moze rzucic kamieniem?
      Polkowice?
      Arka?
      Slask?
      Widzew?
      Pogon?
      itd itp.
      pozdrawiam szystkich, niezacietrzewionych,potrafiacych wzniesc sie na
      obiektywizm, gdyby co, sluze e-mailem kriss1212@wp.pl
      • Gość: marek z wroclawia Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: 80.50.252.* 22.03.07, 23:48
        co myslisz o trzech mistrzostwach na 30 lecie klubu wks?
        • Gość: P.K Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.generacja.pl 23.03.07, 00:03
          jeslito nie prowokacja, to, chyba nie do konca pamietasz date zalozenia klubu...
          1947...
          a weic nie 30lecie, a SZESCDZIESIATKA
          To tak, zeby Ci pokazac, ze pisze gosc z Wroclawia
          A co do mistrzostw...
          musze sie przyznac, ze , o ile na Oporowska chodzilem od dziecka ( ok, kuzyn
          mieskal, wieckiedys ( mialem 8 lat, poszedlem;), ale chwile pozniej,
          zapamietalem mecz z Zaglebiem Sosnowiec ( pozegnalny Jasia SybiSA) i spiew
          "Zaglebie, Golebie...Sosnowieckie PSY!!!)
          wiec, wracajac do mistrzostw
          kosza sobie,nieatety, odpuscmy- nie ten budzet ( aha, w 1991 i wcesniej i
          pozniej, bylem na kazdym meczy w HaLi Ludowej, m.inz gornikiem Walbrzuych (
          ielbik) 50 punktami, to byl po prostu SLASK,bez rozroznianiana noge i kosza,
          jestem wycchowaniem Mieszvzucha), ae dzisiaj, Niestety, walczyy ...braz. Sory za
          pesymizm. A reczna?
          Mea culpa, posypuje glowe popolem, nie znam, choc powinienem, przepraszam,
          postaram sie nadrobic, przepraszam
          Aha, pozdrowienia dla Romka
          Pewnie pamieta takiego gostka od...Wojewody...
      • Gość: XXL Zapomniałeś o... IP: 82.177.10.* 23.03.07, 10:28
        np jednym z największych przekrętów finał PP Amika-Górnik Konin i o wielu
        innych....
        Pozdro
        (L)
    • september76 Wypalic goracym zelazem. Na mafii i korupcji nie 23.03.07, 04:58
      buduje sie sukcesu.Lekcja musi zabolec i pojsc w Polske.Zapraszamy do pierwszej
      ligi za 5 lat, uczciwie po wygranych na boisku. To samo powinni zrobic z polowa
      ligi.Reszta syfu jeszcze wyjdzie niedlugo, skala jest wieksza niz sie niektorym
      wydaje. Powinno byc jeszcze porozumienie Boniek - Plantini a po nim do pierdla
      caly PZPN na cczele z Listem.
    • Gość: marek20000 Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.c156.petrotel.pl 23.03.07, 06:04
      no ,po prostu , kuzwa - niewiniatko ....
      • Gość: souljazz Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.hsd1.mn.comcast.net 23.03.07, 06:42

Mysle, ze druzyny ot tak nie mozna zawieszac. Trzeba najpierw przedstawic dowody korupcji.
        Dowiedziec sie jak ta korupcja dzialala i komu przynosila korzysci. Polski futbol powinien przejsc
        duze zmiany na lepsze. Rozliczac nalezy odpowiedzialnych za nieprawidlowosci, ale bezwlocznie nalezy
        pracowac nad infrastruktura. Trzeba zadbac o atrakcyjnosc polskiej pilki. Rzad za to robi sobie kolejna
        przerwe w zadaniach rzadu. Najlepiej w takim razie zdegradowac druzyne, porzadek musi byc.
        A ja sie pytam gdzie sa ci winowajcy i co maja wspolnego z dzisiejsza Arka, ze trzeba bylo druzyne
        zawiesic/wykluczyc z rozgrywek?
        • Gość: szym Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.umwp.pl 23.03.07, 07:38
          No widzisz - w tym leży cały problem arki. Jako jedyna nie odcięła się od
          oszustów, którzy swoimi przekrętami zhańbili jej imię. Jak inaczej odebrać to,
          że prezes i wiceprezes jak gdyby nigdy nic idą sobie na mecz, tłum skanduje
          imię prezesa, a tzw. vip-y klepią go po plecach i chwalą, że był twardy...
    • Gość: greg Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: 157.25.9.* 23.03.07, 07:57
      Szanuję Pana Trenera ... ale prokuratura prowadzi śledztwo w sprawie Cracovii z
      sezonu, w którym awansowała do I ligi.. Kto wtedy był jej trenerem???
      • Gość: leszeczek Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 09:23
        A kto ci misiu powiedział, że prokuratura prowadzi śledztwo w sprawie Cracovii.
        Tak to narazie podejrzewa Pan Kordyl, a nikt poważny tego nie powiedział.
        • Gość: drewniak Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.veranet.pl 23.03.07, 10:28
          Zapomniałeś,że przynajmniej połowa piłkarzy Cracovii składała już zeznania w
          prokuraturze?
          Jak myślisz,o co chodzi?
    • Gość: puchowy Gdzie ankieta ?? IP: *.chello.pl 23.03.07, 07:58
    • Gość: Kubersiu Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: 195.117.230.* 23.03.07, 09:56
      Jak zwykle. Nikt o niczym nic nie wie. Przypominam Panu Stawowemu choć Pana
      bardzo szanuje za wyniki sportowe ze jak grał Cracovia w 2 lidze to na pewno
      widział i wiedział o lewych meczach Arki Gdynia. Również nie wierze aby nie
      słyszał o zarzutach wobec wyżej wymienionego klubiku jakie pojawiły się na
      przełomie ubiegłego roku. Takie gadanie jest po prostu zwykłym ściemnianiem.
      Lepiej by się Pan Stawowy przyznał, że wybrał śmieszny klub, który najczęściej
      kupuje mecze a następnie się zwolnił.
    • Gość: kibic B Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:15
      Z tej strony kibic Błękitnych Stargard (IV liga zachodniopomorska).
      Najwiekszy bezsens w historii piłki w IV RP. Zawiesza się jedną drużynę, chociaż
      w afery i korupcję umoczony jest każdy polski klub bez wyjątku!!każdy o tym wie
      ale jednak trzeba dobić tych którzy nie mają lobbingu. Przed Arką mecze min. z
      Legią i Górnikiem Łęczna, drużynami które potrzebują punktów, Arka zaczeła
      dobrze grać więc trzeba ją było jakoś zatrzymać...i Wiśle pewnie dodadzą 2
      punkty za remis...pewnie jak sie okaże że wszystkie kluby są zamieszane to wtedy
      zrobi się ogólną amnestię bo nie będzie miał kto grać, a teraz wykorzystuje sie
      okazje i dokopuje nielubianym klubom, dlaczego nagle z podejrzanych zniknął
      czołowy klub Orange Ekstraklasy Zagłebie??
    • Gość: oity Re: Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.icm.edu.pl 23.03.07, 10:32
      Popieram

prawacy
    • Gość: Kosa Śmieszni kibice Arki - schizofrenia czy głupota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:38
      Jak Arka prała wszystkich w pogoni za awansem, w Gdyni aż huczało od tego, kto
      kogo i za ile kupił i że "teraz awans mamy w kieszeni". Kibice udawali, że
      wszystko jest ładnie, ba nawet wyrażali na to cichą zgodę, bo "nieważne jak,
      ważne że pierwsza liga". To samo było z utrzymaniem. Szczytem wszystkiego było
      wyjście zawodników w wiadomych koszulkach po aresztowaniu Milewskiego. A teraz
      czytam "nie damy pogrążyć Arki". Gratuluję dobrego samopoczucia. I nie
      wylatujcie z tekstami, że inni też handlowali. Pewnie, że tak, ale to chyba nie
      umniejsza winy Arki. Wszyscy się taplaliście w g... a teraz udajecie, że to był
      basen w 5-gwiazdowym hotelu. Kibice zawsze wycierają sobie mordę honorem.
      Chociaż raz tego nie róbcie tylko powiedzcie "tak, daliśmy d... (jako Arka,
      klub, kibice, wszyscy) i należy nam się, bo byliśmy NIEUCZCIWI". Tylko prawda
      was wyzwoli, a szacunek zdobędziecie, jak zaczniecie gdzieś z dołu po
      relegowaniu i na czysto wrócicie do ligi.
      • Gość: h Re: Śmieszni kibice Arki - schizofrenia czy głupo IP: *.chello.pl 23.03.07, 11:15
        no właśnie na czysto się nie da, będą klepać trzecioligową biedę, jak cały
        polska piłka, czyli tam gdzie jest miejsce dla łysego bydła w portkach do ziemi
        i zlasowanym gównem zamiast mózgu
    • michalparadowski Stawowy: Jestem zdruzgotany 23.03.07, 12:28
      Ja też jestem zdruzgotany.Przecież współczesny sport zawodowy to cyrk.
      A kto widział cyrk bez reżysera?
      A reżyserowi należy przecież płacić!
      Dodatkowo informuję "Gazetę", że nowy portal TVN24, nie jest dla Was żadną
      konkurencją.
      Zatrudnili moderatora z ul.Mysiej!
      Zgroza!!
    • waldy50 Stawowy: Jestem zdruzgotany 23.03.07, 14:30
      smiechu warte,cóż takiego sie stało że nagle w połowie rundy usuwa sie drużynę
      komplikując rozgrywki ligi,z jakiego powodu nie można było poczekać do końca
      rundy,komu trzeba zaimponować, a może znowu chodzi o pomoc dla Legii-zabrać do
      niej Stawowego.A ponadto co to znaczy zawieszenie na miesiąc,a potem co,a jeśli
      drużyna niewinna to jak nadrobić rozgrywki? nie tędy droga...?????
    • Gość: BAŁTYK Gdynia Stawowy: Jestem zdruzgotany IP: *.gdynia.mm.pl 23.03.07, 17:36
      Znajdzisz lepszy Klub....!!!! Od zlodziejstwa bądź daleko... bo nigdy nie
      wyjdzie Ci to na dobre!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka