Gość: Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 18:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhein32 Odra - Legia 19.04.08, 18:18 no ba Odra pokaze co umie i tak wygra!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben.. [...] IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.04.08, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raper Odra - Legia IP: *.netcologne.de 19.04.08, 18:58 No to sobie podyskutowaliscie na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19LEGIA16 Re: Odra - Legia IP: *.chello.pl 19.04.08, 19:12 chyba ty,baranie pie r do lo ny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Odra - Legia IP: *.chello.pl 19.04.08, 19:26 Dzieci neostrady ! Trochę kultury , bo jak sie was czyta to się nóż w kieszeni otwiera. Podejrzewam , że większość z was (L) lub Odrze kibicuje od urodzenia czyli góra 10 lat :)) Ja mam prawie 40 i pamiętam czasy jak takie gnojki to mogły na Żyletę tylko popatrzeć zza bramy Stadionu (L). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Odra - Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 04:57 No właśnie, a zobaczysz co po komuniach będzie ;) Ja też mam prawie 40 lat i pamiętam jak Legia potrafiła pociącnąć u siebie Inter Mediolan 3:2 Na własne oczy widziałem. Odpadła ale z jaką klasą. A Sambdoria Genua? No co to jest za klub jakieś tam Serie A? Załatwili ich bez mydła. A teraz się podniecają wygraną z jakąś Odrą Wodzisław (z całym szacunkiem, mam nawet dziewczynę z powiatu wodzisławskiego ale troche różnica jest) Świat schodzi na psy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregup opinia IP: *.aster.pl 19.04.08, 19:35 Jaka liga tacy kibice a jacy kibice, to widać z wypowiedzi. Wstyd, żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: opinia IP: 83.2.227.* 19.04.08, 20:15 żenade sami robicie, nie macie tu komentować wypowiedzi tylko mecz! mnie nie bylo chcialem sie czegos dowiedziec jak narazie wiem że wszyscy piszą o brakukultury i tyle Odpowiedz Link Zgłoś