mmanko2 27.04.09, 18:11 Nie pierwszy raz popełniłeś błąd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łebski Howard Webb: popełniłem błąd IP: *.chello.pl 27.04.09, 18:24 A co mówi polski sędzia? To nie ja się pomyliłem, tylko kolega, a poza tym w ogóle nie było żadnej korupcji, nie ma korupcji, w ogóle nie ma nic na k... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Howard Webb: popełniłem błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 18:43 Żądza władzy wypisana na każdym centymetrze jego twarzy. Najpierw idzie do policji - teraz realizuje swoje despotyczne tęsknoty na boiskach świata. Idealny typ na dyktatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niellman Howard Webb: popełniłem błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 19:17 spoko ze sie przyznajesz. szkoda ze wtedy po meczu polski sie nie przyznales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Z Polska nie popelnil bledu decudujacego o wyniku! IP: 24.42.121.* 28.04.09, 01:19 Zobaczcie sobie ostatni mecz Chelsea - Liverpool - bardzo podobna sytuacja i tez karny. A jezeli ci chodzi o gola dla Polski, to od spalonych jest liniowy. A wracajac do MU - Tottenham, to chyba kazdy sedzia by to gwizdnal - widac bylo, ze Carrick kopnal pilke, a w normalnym tempie sedzia nie mial szans widziec, ze pilka zeszla po rekach bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Z Polska nie popelnil bledu decudujacego o wy 28.04.09, 10:19 Po pierwsze, sędzia liniowy jest tylko POMOCNIKIEM sędziego głównego. Sędzia główny MA PRAWO zasięgnąć informacji od sędziego liniowego ale NIE MUSI tego robić, może zdanie sędziego liniowego wręcz ZIGNOROWAĆ. Po drugie, sędzia główny NIE MA PRAWA odwołać swojej decyzji wydanej podczas meczu. Może to trochę nielogiczne, ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
b0d0 Re: Howard Webb: popełniłem błąd 27.04.09, 19:25 > Nie pierwszy raz popełniłeś błąd... No, bramkę ze spalonego nam na ME uznał. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Które powtórki wyraźnie pokazują... IP: *.toya.net.pl 27.04.09, 19:53 Że karny się nie należał? Proszę o taką ;). Sytuacja jest dwuznaczna i obojętnie jaka byłaby decyzja i tak oberwałby sędzia. Carrick odepchnął piłkę w bok, Gomes ją dotknął czubkami palców (co widać i tak słabo na powtórkach... Bo tak wygląda jakby w ogóle jej nie dotknął!). Poza tym zapisy FIFA są tutaj również niejednoznaczne. Dotknął piłkę ale powalił przeciwnika = karny. Co by było gdyby nagle wszyscy teraz robili wślizgi dwiema nogami w piłkę przy okazji trochę masakrując przeciwnika? Też by nie było karnego bo pierwszy dotknął piłki? Bzdura ;). Aha co do meczu Polska - Austria faktycznie cholera: faul Golańskiego i karny dla Austrii, ręka w polu karnym Polaków i kolejny karny, bramka Rogera z ewidentnego spalonego. Same błędy. Jedyne co mu się udało to karny po ciągnięciu koszulki przez Lewandowskiego :p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBA Howard Webb: popełniłem błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 19:55 On nie pope~łni~ł b~ł~ędu ,on po prostu drukowa~ł.Radz~ę angielskiej federacji ,aby temu si~ę przyjrza~ła. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Howard Webb: popełniłem błąd 27.04.09, 20:03 Wszyscy wiedzą, że popełniłem błąd. Takie rzeczy się zdarzają - powiedział sędzia Howard Webb .....TYLKO TOBIE GLABIE SIE TO ZDARZA ZBYT CZESTO....... Odpowiedz Link Zgłoś
cclement Howard Webb: popełniłem błąd 27.04.09, 20:05 Panie Webb w pana przypadku to nic nowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Howard Webb: popełniłem błąd IP: 81.219.11.* 27.04.09, 23:17 tylko nie per Pan. Na to trzeba sobie zasłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man U rulezz Howard Webb: popełniłem błąd IP: *.cable.ubr14.aztw.blueyonder.co.uk 27.04.09, 20:54 "potem jeszcze strzelili 4 bramki i wygrali mecz". widze, ze dla niektorych karny przy stanie 0:2 odwraca sytuacje diametralnie. Mieli farta, ale potem zmietli Tottenham z powierzchni Ziemi. Zagrali swietnie i nie ma co sie rozpisywac, nie byl to nawet gol na remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Howard Webb: popełniłem błąd IP: *.skynet.net.pl 27.04.09, 20:58 Ten Pan nie powinien już sędziować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G_Rw Howard Webb: popełniłem błąd IP: 62.233.211.* 27.04.09, 20:58 On sam jest jednym wielkim błędem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Howard Webb: popełniłem błąd IP: *.dyn.optonline.net 27.04.09, 21:34 poworki pokazuja,ze karnego nie bylo,a gdyby nie ten przekret,MU by nie wygralo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Buahahaha? Nie wygrałoby? IP: *.toya.net.pl 27.04.09, 22:06 Śmieszą mnie te komentarze :D. Od początku drugiej połowy Tottenham był zagubiony. Nawet bez tego karnego wygraliby bez problemu;). Polecam zobaczyć Tottenham vs United (2001). Z 3-0 do 5-3 :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ercu Howard Webb: popełniłem błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 23:23 Błąd czy Webb co za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: Howard Webb: popełniłem błąd IP: *.as.kn.pl 27.04.09, 23:25 Howard, why? --> For money :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bck Howard Webb: popełniłem błąd IP: *.cable.ubr11.stav.blueyonder.co.uk 28.04.09, 00:56 sędzia **uj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedau Re: Howard Webb: popełniłem błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 01:53 chuj to cie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajman Jak uciąć Łeb skorumpowanym sedziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 10:10 Trzeba zacząc od Webba. Odpowiedz Link Zgłoś