annabetka 09.09.09, 22:35 Oglądałyście? Jak Wasze wrażenia ,moje powiedziane po pierwszym odcinku"żadna rewelacja ,ale ciekawe co dalej będzie i o co tutaj chodzi" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lineczkaa Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 09.09.09, 22:37 Mi się podobał. Trochę mało gęsty, ale może się rozkręci. Takie pseudo LOST made in TVN . Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 10.09.09, 09:35 mi się bardzo podobał,z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek Odpowiedz Link
lady.godivia Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 09.09.09, 22:54 trochę przegieli z tmi poszukiwaniami, że niby sztorm i jednostki ratownicze maja utrudnione zadanie poszukiwawcze, a on kuterkiem sobie wypłynąl i je znalazł a ten nienajomy z notesem? czyzby pan Kral popełnił jakieś 'przestepstwo" w przeszłośći np. na integracji studenckiej wyrzucili butelke z samolotu i ta butelka trafiła córke tego w czarnym kapeluszu i teraz czarny sie mści a Kral jest ostatni z listy tych na których trzeba się zemścić Odpowiedz Link
lineczkaa Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 09.09.09, 22:57 Raczej butelka udeżyła w córkę tego Afgańczyka, który zginął, a który przy zrównaniu z samochodem miał zdjęcia z podobiznami rodziny Kralów. Pan w czarnym to Żniwiarz . Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 09.09.09, 23:04 nie był taki zły. A w porównaniu z meczem, o którym deela założyła wątek (heheheh) to nawet rewelacyjny Odpowiedz Link
lady.godivia Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 09.09.09, 23:06 Afgańczyk za młody na mściciela chyba, że czarny go wynająl s Odpowiedz Link
lineczkaa Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 09.09.09, 23:19 No to butelką w siostrę. Ale ten w kapeluszu to na bank Żniwiarz z innego wymiaru . Odpowiedz Link
annabetka Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 09.09.09, 23:24 Nie noooo super was poczytać,już właściwie wszystko wiem także przyszłą środę wieczorem mam wolne od TVDDD Czarny w kapeluszu to na bank żniwiarz ale jeszcze nie kumam jego zamierzeń...i o co chodzi.dziś w dzień dobry tvn mówili,że to będzie 13 odcinków każdy o czym innym...a po filmie w migawkach pokazali dalszą historię tego krala czy jak mu tam...ojjjj niezły galimatias się szykuje Odpowiedz Link
lineczkaa Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 09.09.09, 23:31 Ja zamierzam oglądać . Zwłaszcza, że małż ma Środy Tomkowe to i chata wolna będzie . Odpowiedz Link
lady.godivia Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 09.09.09, 23:32 ja tez zamierzam ogladać Odpowiedz Link
agamama123 Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 10.09.09, 09:28 Pochwalę się - byłam na planie finałowego odcinka, resztę znam z opowieści Ale doczekać się nie mogłam pierwszego odcinka Szczególnie scen z misiem pluszowym o którym na planie słyszałam fajne historie Oooo bardziej się pochwalę bo dla mnie pobyt na planie to była wielgachna radocha I nabrałam dużo szacunku do pracy aktora Odpowiedz Link
doniak0 Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 10.09.09, 09:33 Może byc fajny- ale najbardziej podobał się mojemu 3- letniemu synkowi. Agamama- zazdroszę ! Jak Ty sie tam wkręciłaś ? Odpowiedz Link
agamama123 Re: aga:D 10.09.09, 09:38 Jak to nie???? Tyle że to był październik 2008 A przy mnie Adamczyk spędził 5 godzin w błocie, na ziemi... nakręcili kilkadziesiat sekund filmu. Odpowiedz Link
aniuta75 Aga 10.09.09, 09:39 To Ty nam może ten ostatni odcinek opowiedz i będziemy wiedziały o co chodzi? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 10.09.09, 09:38 Może być, bez rewelacji. Niby dużo się wydarzyło ale jakoś tej energii brakowało. No i największa bzdura - dlaczego prom nie zawrócił skoro był sztorm tylko dzielnie brnął przez spienione fale na spotkanie z żywiołem? Odpowiedz Link
ib_k Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 10.09.09, 09:47 aniuta75 napisała: > No i największa bzdura - dlaczego prom nie zawrócił skoro był sztorm tylko > dzielnie brnął przez spienione fale na spotkanie z żywiołem? bo nie byłoby fabuły! dziwią mnie pytania ludzi i zarzucanie bzdury fabułom filmowym, po cholerę oglądać TV jeżeli wszystko jest bzdurą! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 10.09.09, 09:49 Bo fabuła powinna być chociaż trochę prawdobodobna . Odpowiedz Link
ib_k Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 10.09.09, 14:47 aniuta75 napisała: > Bo fabuła powinna być chociaż trochę prawdobodobna . no jasne! zapomniałam że ET mieszka u mnie w ogródku Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 10.09.09, 10:14 kiedy powtarzają???? Odpowiedz Link
mamaivcia Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 10.09.09, 10:32 Aga ale nie musiałaś go tak od razu przy pierwszym spotkaniu bić ... no jak on bidny na tym zdjęciu wygląda ;P Odpowiedz Link
mama_cyryla Re: Naznaczony-rozreklamowany serial TVN. 10.09.09, 10:39 po pierwszym odcinku nasunęły mi się następujące pyt.: po co odwołania do Titanica i Perfect Storm? (a może to mi się tak tylko skojarzyło?); gdzie te zapowiadane super efekty specjalne? czy P. Adamczyk wielkim aktorem jest? (teatralnym na pewno, ale filmowym...) za to szacunek wielki dla A. Grabowskiego. film będę oglądać, bo mnie zaciekawił. Odpowiedz Link