deela 15.09.09, 05:00 wstalam nakarmic dziecia i odechcialo mi sie spac, szlag! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: !!! kawa !!! 15.09.09, 06:49 Ja poproszę tę kawę. Muszę się obudzić, dzieci obudzić i wio do roboty!.... Odpowiedz Link
buzka25 Re: !!! kawa !!! 15.09.09, 07:12 bog zapłac dobra kobieto za kawuche, ale mam lenia dzis, dziec północy popłakiwał, mam nadzieje ze to nie jakies chorubsko Odpowiedz Link
cielecinka Re: !!! kawa !!! 15.09.09, 07:27 Deela czy Ciebie pogięło? Ty nie masz co robić o 5 rano???? No dobra polewaj Odpowiedz Link
e.logan Re: !!! kawa !!! 15.09.09, 07:32 Dziekuje. Poranna kawa w dobrym towarzystwie to jest to. Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: !!! kawa !!! 15.09.09, 08:06 a co sie stalo z kawami agikowymi czyzby nawał pracy powoduje ze juz nam tu nic nie serwuje czy poprostu sa szybsi od niej? Odpowiedz Link
ez-aw Re: !!! kawa !!! 15.09.09, 08:25 kkokoszkaa napisała: > a co sie stalo z kawami agikowymi czyzby nawał pracy powoduje ze > juz nam tu nic nie serwuje czy poprostu sa szybsi od niej? Agik rano pracuje i pisała, że nie będzie stawiać kaw rano. Więc serwują inni. Deela, nalewaj bo jest mi potrzebna kofeina Tylko słabą poproszę Odpowiedz Link