deela 27.09.09, 21:02 ej chodz ktos, sama mam isc? maz sie wypial a ja ide bez niego BO SAMA POJDE I BEDZIE NA WAS!!!!! 17.11.2009 w Stodole no chodz kurna ktos!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama_msz Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 27.09.09, 21:05 a cena jaka? ale kurde, ja mam szkołę i praktyki teraz bo normalnie spakowała bym walizy i przyjechała Odpowiedz Link
deela Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 27.09.09, 21:15 www.klub.fm/blog/2009/09/koncert-marilyn-manson-warszawa-stodola-listopad-2009/ 176 zeta olac szkole! Odpowiedz Link
kama_msz Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 27.09.09, 21:23 haha, deela, ze mnie się prawdziwy kujon zrobił zresztą nie wiem, jak mi w październiku sprzedaż pójdzie, bo teraz masakra była - a jak nie zarobię, to nie mam jak by się szaleni fani rzucili na moją biżu to kto wie Odpowiedz Link
delayla KUPIĘ BILET NA MANSONA!! 04.11.09, 19:25 Jakby ktos coś wiedział dajcie znac proszę! Odpowiedz Link
ciociacesia bedzie mój były 27.09.09, 21:23 i jego obie nowe dziewczyny. mnie kurna na bilet nie stac. jak stawiasz to ide. nawet go lubie ale ostrzegam ze narobie ci wiochy bo zakladam rozowe błyszczace spodnie Odpowiedz Link
deela Re: bedzie mój były 27.09.09, 21:30 oj tam do listopada to nawet na zlomie uzbierasz Odpowiedz Link
ciociacesia do listopada to sie bilety rozejda. 28.09.09, 12:42 sa jeszcze w ogóle? kurcze, przeciez to MM, w stodole wiec mało tych biletów myslałam ze juz dawno sie rozeszły. jakbym miala pewnosc ze do tego czasu znajde mieszkanie i opiekunke i ze nie wpadne na exa i jego flamy to juz bym do złotych leciała po bilet (brat pozyczy ). ale wiem ze jak go spotkam to przejebane, bo cała radosc z koncertu zniweczona i nawet 10 piw nie wystarczy zeby humor poprawic Odpowiedz Link
deela Re: do listopada to sie bilety rozejda. 28.09.09, 14:06 w tej chwili nie ma ale spoko dopadne na allegro na radiohead tez nie bylo do pierwszego sektora a na allegro spokojnie kupilam Odpowiedz Link
esofik Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 27.09.09, 21:30 MM się starzeje,brak mu pary dwie ostatnie płyty do doopy kocham jego stare kawałki, dobrze leczą mój wkurw Odpowiedz Link
kama_msz Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 27.09.09, 21:33 haha, ok deela, od jutra zbieram puszki Odpowiedz Link
totorotot Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 27.09.09, 21:53 oj my sie jednak chyba kurwa pogniewamy!!!!!! zreszta i tak matce nie przystoi chodzic na takie bezecenstwa Odpowiedz Link
deela Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 27.09.09, 21:53 a 19go listopada ide na placebo ale to juz z malzem Odpowiedz Link
totorotot Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 28.09.09, 00:06 Deela, oficjalnie Cie nienawidze. Lepiej mnie nie spotykaj w ciemnej sieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
deela Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 28.09.09, 01:39 slyszalam ze depeche mode przyjezdza? Odpowiedz Link
totorotot Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 28.09.09, 12:22 i tak tego nie widze, bo juz nie widze Twoich wpisow!!!!!! Odpowiedz Link
ciociacesia deela 28.09.09, 12:45 moge ci podeslac zdjece mojego bylego? i jego nowych dup? cobys mogla na nich przypadkiem cieple rozgarowane piwo wylac? zwróce ci koszta. bo na placebo tez ida hujki wstretne. ja placebo nawet lubie, ale ich piosenki wszystkie mi sie takie same wydaja. co nie znaczy ze ta ich jedna piosenka mi sie nie podoba Odpowiedz Link
ciociacesia no wiem ze szkoda 28.09.09, 13:35 ale jakbys miala przypadkiem rozlac to chociaz niech z tego jakis pozytek dla ludzkosci bedzie ja zawsze cos przypadkiem rozlewam. Odpowiedz Link
morepig Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 27.09.09, 22:22 ja. tzn mysle nad rammsteinem, placebo i mansonem, planuje dwa ale ktore..? kusi mnei tez dream theater za 3 dni.. Odpowiedz Link
deela Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 28.09.09, 01:40 rammsztain? taaaaaaa gdzie i kiedy?????? Odpowiedz Link
deela Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 28.09.09, 01:55 łeeeeeeee w Katowicach.... nie stac mnie zreszta na 3 koncert w listopadzie Odpowiedz Link
grave_digger Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 28.09.09, 13:20 o kurna jakbym była z warszawy na mansonie byłam i owszem w 2001 na torwarze jak był, ale ja wtedy bezdzietna byłam poszłabym z tobą jak nic, no ale aleś mi smaka narobiła Odpowiedz Link
morepig Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 28.09.09, 13:41 hehe totez ja mysle... na placebo bylam juz huk razy (no, 3..) a teraz na ich koncerty idzie gnijarstwo emo i wogole- szlam cały, normalnego czlowieka ciezko spotkac. tyle ze torwara mam rzut beretem od doma. na mm kiedys nie poszlam, bo akuratnie po szpitalu bylam... i mi mama zabronila na rammsteinie bylam w katowicach, zajebisty koncert, tyle ze siedzialam na barach kumpla. kumplowi sie w listopadzie dzieciak rodzi a i mnie przybylo 10kg i mam dylemat, wcale nie moralny bo nawet juz kumpele do dzieckow zamowilam na 19go Odpowiedz Link
delayla KUPIĘ BILET NA MANSONA!! 04.11.09, 19:26 Jakby ktos coś wiedział dajcie znac proszę! Odpowiedz Link
mathiola Re: koncert Marilyn Manson kto idzie? 04.11.09, 19:44 ee, ja tego pana nie lubię bo ma głupi wyraz twarzy Ale jak chcesz to męża popytam Chociaż on raczej na Perkele się wybiera. Odpowiedz Link