karra-mia 28.09.09, 21:03 Robiłyście sobie? fajne oto co mi wyszło: Dyskutant rzeczowy - zrównoważony, dobrze wychowany. Chamstwo w internecie, to nie dla Ciebie. Jesteś filarem polskiego świata cyfrowego. Trochę nudziarz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: link 28.09.09, 21:06 buhahahah to chyba nie o mnie: Dyskutant rzeczowy - zrównoważony, dobrze wychowany. Chamstwo w internecie, to nie dla Ciebie. Jesteś filarem polskiego świata cyfrowego. Trochę nudziarz. Odpowiedz Link
dlania Re: link 28.09.09, 21:07 Ja tez rzeczowa - jakie my tu kurwa na tym maglu merytoryczne i sila spokoju normalnie, kto by pomyslał)) Ale tak naprawde to nie ma w tym teściku odpwoedzi na moim poziomie) Odpowiedz Link
agik82 Re: link 28.09.09, 21:07 taaa, mi wyszło takie cóś: Moderator służbista - masz uprawnienia na większości forów. Lubisz z rana obsztorcować jakiegoś trolla. Prawdziwe dyskusje prowadzisz nickami, których nikt nie zna. Znasz numer buta Administracji Forum. hahahaha Odpowiedz Link
iskierka40 Re: link 29.09.09, 12:23 Dyskutant rzeczowy - zrównoważony, dobrze wychowany. Chamstwo w internecie, to nie dla Ciebie. Jesteś filarem polskiego świata cyfrowego. Trochę nudziarz. D: Odpowiedz Link
aga9001 Re: link 28.09.09, 21:11 tak mi wyszło : Dyskutant rzeczowy - zrównoważony, dobrze wychowany. Chamstwo w internecie, to nie dla Ciebie. Jesteś filarem polskiego świata cyfrowego. Trochę nudziarz. Odpowiedz Link
exotique Re: jakim jesteś forumowiczem? 28.09.09, 21:11 chcialam byc rzeczowa a mi wyszlo: Gawędziarz offtopiczny - masz zdanie na każdy temat, dopisujesz się do każdego wątku. Twoje poczucie humoru jest znane na najodleglejszych forach regionalnych. to ze mam 25 for w ulubionych to przeciez nic nie znaczy Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: jakim jesteś forumowiczem? 28.09.09, 21:12 Moderator służbista - masz uprawnienia na większości forów. Lubisz z rana obsztorcować jakiegoś trolla. Prawdziwe dyskusje prowadzisz nickami, których nikt nie zna. Znasz numer buta Administracji Forum. Odpowiedz Link
bernimy Re: jakim jesteś forumowiczem? 28.09.09, 21:12 Marnej jakości test, brak możliwych odpowiedzi, chociażby, że "nic nie robię", "nie wpisuję się".... Odpowiedz Link
margerytka69 Re: jakim jesteś forumowiczem? 28.09.09, 21:21 ja nie zauważyłam tutaj żadnego forumowicza, ale same forumowiczki a dlaczego Ty tylko mężczyzn pytasz o zdanie? to ja, jako kobieta mogę odpowiedzieć, czy nie? Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: jakim jesteś forumowiczem? 28.09.09, 21:36 Moderator służbista - masz uprawnienia na większości forów. Lubisz z rana obsztorcować jakiegoś trolla. Prawdziwe dyskusje prowadzisz nickami, których nikt nie zna. Znasz numer buta Administracji Forum a myślałam, że wyjdzie mi, że jestem trolem Odpowiedz Link
karra-mia margerytka 28.09.09, 21:58 czytaj proszę, a się nie czepiaj idiotycznie tak? tytuł testu: jakim jesteś forumowiczem? moje ptanie: robiłyście sobie? to kogo pytam? mężczyzn czy kobiety? Odpowiedz Link
mathiola wyszedł mi dyskutant rzeczowy 28.09.09, 21:38 ale nie wierzę w wynik, bo wyśmiewam i punktuję za błędy Odpowiedz Link
semida Re: jakim jesteś forumowiczem? 28.09.09, 21:41 Dyskutant rzeczowy - zrównoważony, dobrze wychowany. Chamstwo w internecie, to nie dla Ciebie. Jesteś filarem polskiego świata cyfrowego. Trochę nudziarz. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: jakim jesteś forumowiczem? 28.09.09, 21:44 mi tez wyszło dyskutant rzeczowy.... może nawet się zgadzam... bo trochę nudziara ze mnie jest Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: jakim jesteś forumowiczem? 28.09.09, 23:15 Gawędziarz offtopiczny - masz zdanie na każdy temat, dopisujesz się do każdego wątku. Twoje poczucie humoru jest znane na najodleglejszych forach regionalnych. Odpowiedz Link
hellious Re: jakim jesteś forumowiczem? 29.09.09, 07:56 mnie tez wyszedl rzeczowy nudziarz Odpowiedz Link
mariolka55 Re: jakim jesteś forumowiczem? 29.09.09, 10:36 Moderator służbista - masz uprawnienia na większości forów. Lubisz z rana obsztorcować jakiegoś trolla. Prawdziwe dyskusje prowadzisz nickami, których nikt nie zna. Znasz numer buta Administracji Forum. Odpowiedz Link
morepig Re: jakim jesteś forumowiczem? 29.09.09, 11:14 Dyskutant rzeczowy - zrównoważony, dobrze wychowany. Chamstwo w internecie, to nie dla Ciebie. Jesteś filarem polskiego świata cyfrowego. Trochę nudziarz. Odpowiedz Link
prigi Re: jakim jesteś forumowiczem? 29.09.09, 12:05 jestem nudziarzem.... buuuuu.....idę sie pociąć Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: jakim jesteś forumowiczem? 29.09.09, 12:10 i mi wyszło, że jestem nudnym dyskutantem... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: jakim jesteś forumowiczem? 29.09.09, 12:17 Jam też dyskutant rzeczowy heheheh. Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: jakim jesteś forumowiczem? 29.09.09, 20:23 Dyskutant rzeczowy - zrównoważony, dobrze wychowany. Chamstwo w internecie, to nie dla Ciebie. Jesteś filarem polskiego świata cyfrowego. Trochę nudziarz. To mi wyszło buahahahhaa czy ktoś w to uwierzy??? Odpowiedz Link