karra-mia 06.10.09, 21:44 no to jak gdzie mogę szukać ofert prócz pracuj, gazety i gratki? nieeee no, ja się nie nadaję do niczego, nikt mnie nie chce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnataka Re: portale pracowe;) 06.10.09, 21:46 Kobieto, nadajesz się To pracodawcy są debilami, że takiej Perełki nie potrafią wyłonić wśród innych kandydatek Odpowiedz Link
karra-mia Re: portale pracowe;) 06.10.09, 21:51 taaa czarna, dzięki, tez sobie tak powtarzam, jak mnie dół już nisko ściaga, kurwa wszystko się zbiera do kupy, wszystko co złe... wyjdę z siebie i stanę obok normalnie, ale nieważne łażę po necie i szukam chętnego, który mnie zatrudni Odpowiedz Link
czarnataka Re: portale pracowe;) 06.10.09, 21:54 Wiesz, ja też nic nie mogę znaleźć...Od 4 miesięcy. Niech mnie Ci pracodawcy pocałują w dupę. Najwyżej głodować będziemy... i już Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: portale pracowe;) 06.10.09, 21:50 Dobre pytanie.. Trzeba mieć farta i nie mam na myśli słówka po angielsku.. Odpowiedz Link
bswm Re: portale pracowe;) 06.10.09, 21:59 wchodź na strony konkretnych firm i klikaj w linki kariera, sporo firm ogłasza się tylko na swoich stronach. Odpowiedz Link
karra-mia Re: portale pracowe;) 06.10.09, 22:10 no własnie tez tak robię teraz wysłałam do lukas Banku, bo takie znalazłam, szanse marne, ale co mi szkodzi spróbowac nie? Kuźwa niech mi dadzą sznasę, ja serio się szybko uczę i mało co stanowi dla mnie tajemnicę, ja mam umysł otwarty jeszcze kurwa mac. Odpowiedz Link
cafe_tee Re: portale pracowe;) 07.10.09, 00:34 www.praca.egospodarka.pl/ogloszenia www.gowork.pl/ www.intercadr.pl/ pracawbiurze.pl/search_result.cfm www.jobpilot.pl/ www.infopraca.pl/ praca.gazetapraca.pl/0,0.html www.jobexpress.pl/ jest jeszcze tego..w cholerę. Ale jedne bardziej znane - inne mniej i hula tam tylko wiatr . Parafrazując - umiesz liczyć - licz na siebie. Bo portale - gówno dają. -- ≈♀♂ Odpowiedz Link
marina0706 Re: portale pracowe;) 07.10.09, 06:32 Karra, nie wiem jakiej pracy szukasz, ale jesli w banku to wiem ze BOŚ i WBE szukają w K-cach i okolicy pracowników. a czy przedstawiciel handlowy nie wchodzi w grę? Odpowiedz Link
karra-mia Re: portale pracowe;) 07.10.09, 09:30 szczerze powiem, ze na pracę w banku nie mam co liczyc, ale spróbowałam, no bo co mi szkodzi ale dzięki za info Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: portale pracowe;) 07.10.09, 09:41 podobno najłatwiej znaleźć pracę 'z polecenia' i w związku z tym mówić wszystkim znajomym, znajomym znajomych itd, że się szuka pracy ja właśnie tak dostałam pracę obecną (wrrrrr...), bo powiedziano mi, że będą szukać pracownika, to złożyłam dokumenty. O ostatnio otrzymanej pracy (której nie wzięłam) też dowiedziałam się od znajomej, która tam pracuje i wiedziała, że kogoś będą szukać... Odpowiedz Link
karra-mia Re: portale pracowe;) 07.10.09, 09:47 też tak zrobiłam eh Rysa nikt nie mówił,że będzie łatwo nie Odpowiedz Link
tabakierka2 karra 07.10.09, 09:53 możesz też zanosić swoje dokumenty aplikacyjne do firm, które się nie ogłaszają; moja koleżanka tak dostała pracę. Odpowiedz Link