pina_colada88 09.10.09, 22:18 Wiecie może czy istnieje jakiś program do ściągnięcia umożliwiający oglądanie telewizji przez internet/ na komputerze? Lub co można zrobić, żebym nie musiała kupować telewizora? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabetka Re: Telewizja 09.10.09, 22:23 Jest taka strona ale musisz ,smsem wykupić jakiś tam abonament(nie wielkie pieniądze,ok 5-10 zł miesięcznie) jak chcesz poszukam ci linka,kiedyś nawet ściągłam sobie odpowiedni program żeby oglądać(tam jest polsat,tvn,i inne te dość popularne)tylko esa nie miałam skąd wysłać bo polskiej karty nie miałam. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Telewizja 09.10.09, 22:28 Annabetka, jakbyś mogła to bym była baaaardzo wdzięczna Odpowiedz Link
annabetka Re: Telewizja 09.10.09, 22:43 Pina ten link mam gdzieś w starym lapku,za chiny go teraz nie odpalę..Jutro może cforum.gazeta.pl/forum/03,88104,101364464,101364464.html?rep=1i pomogę? Ale zobacz...wrzuć w eksplorera czy tam firefoxa "tv on line" i setki tego jest...musisz zadecydować jakie programy cię interesują ,poprzeglądaj sobie np tu:www.darmowa-telewizja.pl/ Przy wszystkich wynalezionych jakieś tam dodatkowe programy trza zainstalować i po mimo że piszą,że darmowe,płacić też trza Odpowiedz Link