babowa 12.10.09, 19:47 nie rycz babo, zawsze cos sie pieprzy poczestuj sie salami od amora ze stołu agi, napic musisz na koszt własny bo aga jakos nie pomyslała nie zadreczaj sie kobieto, popłacz jak musisz i dalej do przodu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga9001 Re: annabetka 12.10.09, 20:22 Nie to , ze Aga nie pomyślała - tylko zdjęc nie umie wklejac Wstyd sie pzryznac do takiego nieuctwa Annabetka nie łam się, będzie dobrze. Cieszę sie, ze wywolałam chociaż na chwilę usmiech na twej twarzy Taki był mój mały cel, aby ktos sie uśmeichnął Odpowiedz Link
agik82 Re: annabetka 12.10.09, 20:27 no na koszt własny pić nie musisz, ja postawiłam dla Agi małe co nieco, więc się częstuj i nie rycz, bo mi dzieci pobudzisz Odpowiedz Link
socka2 Re: annabetka 12.10.09, 20:40 nie wiem, dlaczego ryczysz, ale stwiam salami, szynke crudo posypana rucola i parmezanem i lampion czerwonego wina Odpowiedz Link
ba_warka Re: annabetka 12.10.09, 21:03 annabetka ja też nie wiem dlaczego się smucisz ale "..uśmiechnij się,jutro będzie lepiej.." Odpowiedz Link
bernimy Re: annabetka 12.10.09, 21:59 Annabetko, ja też się przyłączam do pocieszania <będzie dobrze> i do stołu Odpowiedz Link
annabetka Re: annabetka 12.10.09, 22:00 Dzięki dziewczyny...jeszcze bardziej się poryczałam ,bo to mój pierwszy imienny wątek na forum. Babowa A tak poza tym mrok i kaszana u mnie....kiedyś może się uzewnętrznię..może jeszcze dzisiaj... Odpowiedz Link