kama_msz 20.10.09, 19:19 masz ciekawska babo - taką fotkę sobie wczoraj machnęłam. tu już po "galeriowej" przeróbce, czyli czarno-biała: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama_msz hehe, olinka 20.10.09, 19:30 tutaj jakoś tak wyszła - jak bym miała dołek w brodzie, a tak na prawdę nie mam nie wiem skąd taki efekt - ale w sumie ja cała jestem z charakterem - zwłaszcza jak się nie wyśpię hahaha Odpowiedz Link
grave_digger Re: hehe, olinka 20.10.09, 19:34 kama to ty????????? to już wiem czemu się ciebie gin - czy kto tam - pytał o wiek sikso! bo ty naprawdę siksowato wyglądasz to był komplement Odpowiedz Link
ceres9 Re: ceresowa 20.10.09, 19:36 intrygujace,tajemnicze ho,ho,piekne;] serio,bardzo fajne zdjecie ale nie gadaj glupot ze na innych zle wygladasz na kazdym super Odpowiedz Link
semida Re: ceresowa 20.10.09, 19:41 ceres nie przesadzaj.Kama ma tez takie zdjęcia na których wygląda naprawdę chujowo.Jak każdy. Ta fotka jest zajebista Odpowiedz Link
kama_msz Re: ceresowa 20.10.09, 19:44 semida napisała: > ceres nie przesadzaj.Kama ma tez takie zdjęcia na których wygląda naprawdę chuj > owo.Jak każdy. święte słowa sem. jak byście zobaczyły moje foty z gabinetu (na ćwiczeniach byliśmy), to byście się przeraziły ja trzymam je głęboko zagrzebane aby porósł je kurz i odeszły w zapomnienie Odpowiedz Link
ceres9 Re: ceresowa 20.10.09, 19:48 ja tych chujowych nie widzialam widzialam same fajne,zadnych chujowizn Odpowiedz Link
bernimy Re: ceresowa 21.10.09, 10:42 Ja innych zdjęć nie widziałam, ale to jest intrygujące, nietypowe i łądne, nie ma się do czego pzryczepić. Ja też nie cierpię swoich zdjęć, a już najbardziej tych pozowanych. Wolę te z zaskoczenia Odpowiedz Link