mathiola Re: ORGAZM NA CZACIE 25.10.09, 21:58 ja mam w dupie orgazmy na czacie. Odkąd dowiedziałam się, że te, z którymi gada się prywatnie, potrafią w odpowiedniej (nieodpowiedniej) chwili wyciągnąć największe brudy, stałam się zdziebko ostrożniejsza. Jednak stara dobra zasada posiadania 2-3 sprawdzonych przyjaciółek, którym się mówi o rzeczach ważnych - jest jak najbardziej aktualna. dziękuję za uwagę. Ale wy sobie gadajcie, to tylko ja wysiadłam Odpowiedz Link
bernimy Re: ORGAZM NA CZACIE 25.10.09, 22:39 Bardzom ciekawa kogo należy unikac, bardzo!!!!!!!!!!!!!! A orgazmy to nawet kilka na raz ))) Idźcie szybciutko!!!! Odpowiedz Link
mandziola Re: Hm.. chyba cos Ci się pomyliło.. 25.10.09, 22:50 Nie zauwazyłam, żeby cokolwiek z czata gdziekolwiek wyciekło.. Odpowiedz Link
jola9932 Re: ORGAZM NA CZACIE 26.10.09, 02:38 mea krótko czy nie i tak sie nie wyśpiszP Odpowiedz Link
mamavinca Re: ORGAZM NA CZACIE 26.10.09, 09:11 Weszlam na czata, i co...?I nic nie widze bo monitor caly zachlapany Sprobuje pozniej, jak juz bedzie spokojniej Odpowiedz Link