agnisia77 03.01.10, 21:35 I co??? I dupa... Nie chce się dalej wysłać((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamc-ia33 Re: MOje cv:))) 03.01.10, 21:38 a gdzie jest to cv do pobrania ,wypełnienia może też coś naskrobie..... Odpowiedz Link
grave_digger Re: MOje cv:))) 03.01.10, 21:56 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? Odpowiedz Link
mamc-ia33 Re: MOje cv:))) 03.01.10, 22:39 przepraszam agnisia że ukradłam......wybacz 1. czy masz bidet?NIE POSIADAM 2. czy masz kochanka/ów?JESTEM WOLNA WIĘC NIE POSIADAM 3. czy golisz grażynkę?OJ TAK, REGULARNIE 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja?Z ŁAPTOPEM ....W ŁÓZKU 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga?PARU ODJECHANYCH BY SIĘ ZNALAZŁO O NP.RYSIO Z KLANU 6. jak często zmieniasz majtki?CODZIENNIE 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami?OJ TAK, ZAWSZE 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach?W KAZDEJ WOLNEJ CHWILI 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji?JESTEM 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną?OJ TAK OD PIERWSZEGO SPOJRZENIA 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"?OJ BĘDE PŁAKAŁA BARDZO 12. jak często zmieniasz pościel?NIE REGULARNIE NIE MAM REGUŁY 13. jak często zmieniasz ręczniki?PRAWIE CODZIENNIE 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny?MAM I DO INNYCH CZĘŚCI TEŻ 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)?W DRUGĄ STRONĘ 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani?SZKODA MI GO 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek?HHMM TO ZALEŻY OD DNIA 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń)KIEDYŚ.... 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem?OKI 20. czy będziesz często stawiać wódkę? BĘDE Odpowiedz Link
minerallna Re: MOje cv:))) 03.01.10, 22:47 Ja mam zastrzeżenia do punktu 13 Podchodzi mi pod prasowanie ręczników, no nie tylko to Reszta jak najbardziej w ok Odpowiedz Link
mamc-ia33 Re: MOje cv:))) 03.01.10, 22:55 minerallna napisała: > Ja mam zastrzeżenia do punktu 13 > Podchodzi mi pod prasowanie ręczników, no nie tylko to > Reszta jak najbardziej w ok nie, nie prasuje ręczników napewno!!!!!!!! Odpowiedz Link
bernimy Re: MOje cv:))) 04.01.10, 09:37 Witaj i jeśli jednak prasujesz ręczniki to nie wypieraj się - jest nas więcej Odpowiedz Link
mamc-ia33 Re: bern, a Ty prasujesz? 04.01.10, 17:39 ja na serio nie prasuje bo piore,susze i używam no.... Odpowiedz Link
agnisia77 Re: bern, a Ty prasujesz? 04.01.10, 17:42 Kurde no co ty??? Ja prasuję))) Nie wyobrażam sobie nie wyprasować)) Ja chyba wszystko prasuje;PPP Odpowiedz Link
grave_digger Re: bern, a Ty prasujesz? 04.01.10, 17:47 żartujesz... ja nie pracuję NIC. no chyba, że gdzieś się trza pokazać czyli raz na ruski rok. Odpowiedz Link
agnisia77 Re: bern, a Ty prasujesz? 04.01.10, 17:52 Nie wyobrażam sobie) Ja nawet gacie prasuję i nie wyobrażam sobie ubrać na pupcię nie wyprasowanych)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kitka20061 Re: Ja nie prasuję................. 04.01.10, 21:55 Nie prasuję ręczników, majtek czy skarpetek, chociaż mam do tego Panią i nie byłoby problemu. Wieszam tak pięknie po praniu, że wyglądają idealnie. Prasuję natomiast ściereczki do naczyń. Moja bratowa oddaje ręczniki do magla!!! Ja tylko pościel. Odpowiedz Link
modrooczka Re: MOje cv:))) 04.01.10, 23:48 Ej, a ktoś czyta te odpowiedzi? Bo jakoś przydużo się tych pytań zrobiło... Proponuję zrobić statystykę odpowiedzi, z tym że trzeba by podzielić na "śmiertelnie poważne", "na odwal się, żeby tylko mnie przyjęły", "jajcarskie" itd. Swoją drogą wygląda na to, że niektórzy całkiem na serio o tych ręcznikach, bo nie mieli szans czytać wątków ręcznikowych i bidetowych Odpowiedz Link