kowalowa 10.01.10, 22:55 podacie jakiś link? ale chodzi o to, zeby było po polsku.(*tak, tak, gamoń jestem )...i nie za bardzo skomplikowane bo mam razem z synem grać (8 lat); Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chmurka_257 Re: gry typu farmer 10.01.10, 23:10 wolnifarmerzy.pl/ lepsza niż zielone imperium Odpowiedz Link
kowalowa Re: gry typu farmer 10.01.10, 23:12 a co będzie fajniejsze dla fajnego ośmiolatka? Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: gry typu farmer 10.01.10, 23:52 Ogólnie rzecz biorąc to Zielone Imperium jaki i Wolni Farmerzy to ta sama gra ,tylko (WF) jest bardziej rozbudowaną grą ,gdzie możesz też posiadać zwierzęta Moja młoda (7 lat) spokojnie sobie z nią daje radę Odpowiedz Link
minerallna Re: gry typu farmer 10.01.10, 23:55 Nic nie będzie fajniejsze bo wszędzie trzeba liczyć a dzieci tego nie lubią Chyba że tą czarna robotę będziesz za niego odwalać, a dzieć tylko będzie sadził, podlewał, na targ wystawiał i takie tam Odpowiedz Link
kowalowa Re: gry typu farmer 10.01.10, 23:58 a dzieć tylko będzie sadzi > ł, podlewał, na targ wystawiał i takie tam tak pewnie będzie, ale co tam...niech sobie podlewa i sadzi; dla mnie jak zawsze najgorsza robota pozostanie Odpowiedz Link
kowalowa Re: gry typu farmer 11.01.10, 00:13 tego się obawiam i jak do tej pory twarda byłam i w nic takiego nie grałam...ale dzisiaj mnie dziecko namówiło....(po wizycie starszych sióstr..) no i od jutra sadzimy Odpowiedz Link
lolinka2 Re: gry typu farmer 11.01.10, 08:30 minerallna, moja pierworodna twierdzi, że w grach FAJNE jest to, że się liczy ale ona zboczona jest... dla rozrywki w 3latkach grała z wychowawczynią w Chińczyka na 3 kostki... Odpowiedz Link