asiaiwona_1 27.01.10, 09:30 nie wydaje wam się że bardziej by pasował czarny suwak? Ten srebrny jakoś strasznie rzuca się w oczy - przynajmniej na zdjęciach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: ciąża Dygant 27.01.10, 09:34 a moze to taki suwak w kształce wijacego sie węża?ale generalnie dobrze jej w tej ciązy... Odpowiedz Link
d_dora Re: ciąża Dygant 27.01.10, 09:35 ale naprawde dobrze ukrywała się z tą ciążą. masz rację, ten suwak bardzo uwydatnia że sukienka się marszczy w kilku miejscach Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ciąża Dygant 27.01.10, 09:40 na Pudelku więcej zdjęć Dygant. Wydaje mi się, że ten suwak to "wpadka projektanta". No chyba że ja się nie znam, w końcu ja tylko asiowa a nie Jacykow Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: ciąża Dygant 27.01.10, 09:45 Asiowa suwaki na wierzchu są trendy i lansi, oto chodzi żeby było je widać polki.pl/moda_stylgwiazd_galeria.html?galg_id=10005081 To ona jest w końcu w ciąży czy nie? Raz piszą, że tak, a raz, że bynajmniej. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ciąża Dygant 27.01.10, 09:50 seniorita_24 napisała: > Asiowa suwaki na wierzchu są trendy i lansi, oto chodzi żeby było je widać O żesz. To ja faktycznie zacofana jestem. Mówiłam, że Jacykow ze mnie żaden Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: ciąża Dygant 27.01.10, 09:46 Ale trochę dziwny ten brzuch...? Czyżby to nie była dzidzia tylko poduszka? Poza tym wcale nie widać żeby się zaokrągliła??? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ciąża Dygant 27.01.10, 09:49 no właśnie na jednym zdjęciu taka jakby kwadratowa jest za bardzo na brzuchu, aż nienaturalnie. O tutaj: Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: ciąża Dygant 27.01.10, 10:00 Dokładnie! Jakby sobie poduszkę tam wsadziła. Potem się okaże, że nie było ciąży tylko zakpiła sobie z portali plotkarskich. Asia dobrze, że ty nie Jacykow - chciałabyś mieć taką dupę i sianko w głowie ? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ciąża Dygant 27.01.10, 10:06 seniorita_24 napisała: > > Asia dobrze, że ty nie Jacykow - chciałabyś mieć taką dupę i sianko w głowie > ? Nie, i takich zębów jak on też bym nie chciała. I w dupę walić (czy jak on tam to nazywa) też bym nie chciałą tych wszystkich facetów Odpowiedz Link
aniuta75 Re: ciąża Dygant 27.01.10, 10:07 No faktycznie ten brzuch taki kwadratowy jakiś . No i te plamy na górze kiecki fuj . Odpowiedz Link
exotique Re: ciąża Dygant 27.01.10, 11:11 piekna kobita, w pieknej ciazy. a sukienka plam nie ma,z chujowego materialu uszyta i sie stanik sztywny odznacza Odpowiedz Link
joanna266 Re: ciąża Dygant 27.01.10, 11:19 dziecko kolanko lub dupke wypieło i stad to wubrzuszenie na brzuchunormalna sprawa...a agnieszka fajnie te ciaze prezentuje.wogóle bardzo lubie zadbane ,seksowne kobiety w ciazy.sama o ile to moziliwew ciazach picowałam sie jeszcze bardziej niz zwykle Odpowiedz Link
ciociacesia Re: ciąża Dygant 29.01.10, 08:34 > Ale trochę dziwny ten brzuch...? > Czyżby to nie była dzidzia tylko poduszka? > Poza tym wcale nie widać żeby się zaokrągliła??? a to jest wymóg zaokrąglania sie? ja to wrecz schudłam a jak zaczełam na prosta wychodzic z wagą to wszystko mi w brzuch poszło. no i w cycki troche pod koniec Odpowiedz Link
mathiola Re: ciąża Dygant 27.01.10, 11:18 Dygant ma dla mnie przedziwną urodę. Kiedy ją widzę to na zmianę mówię: Boże, jaka ona jest okropnie brzydka! Oraz: Boże, jaka ona jest piękna A ciąża jak ciąża, kuźwa, baby w ciąży nie widziałyście?? Suwak faktycznie choojowy, ale jak se tak projektanci umyślili, to trzeba mówić, że ładnie i modnie i basta Za rok będzie można mówić, że brzydkie i pomarszczone Odpowiedz Link
aguacate Re: ciąża Dygant 27.01.10, 16:13 Suwak faktycznie okropny. Ale tak sie skupilam na brzuchu, ze go nie zauwazylam. Moim zadniem wyglupila sie z tym ukrywaniem ciazy na sile. Ja rozumiem, ze moze nie chciala mowic, ale takie zaprzeczanie wszystkim, a potem prezentacja z duma wielkiego brzucha.... No moim zdaniem, jakos nie moze sie babka zdecydowac. Odpowiedz Link
jowita771 Re: ciąża Dygant 29.01.10, 12:09 > Dygant ma dla mnie przedziwną urodę. Kiedy ją widzę to na zmianę mówię: Boże, > jaka ona jest okropnie brzydka! Oraz: Boże, jaka ona jest piękna Też tak mam, jak ją widzę w tv, ale parę razy widziałam ją na żywo i jest zdecydowanie piękna. Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: ciąża Dygant 28.01.10, 21:16 I o to chodzi, suwak z boku zwraca uwagę na brzuch. Ależ ona ma uzębienie -jak koń... Odpowiedz Link
beata985 Re: ciąża Dygant 28.01.10, 21:24 asiowa, bo gdybyś Ty wystąpiła z takim suwakiem, to by zaraz pajacyków i inne szołmeny od mody-wskazali na Cię-JAKIE BEZGUŚCIE...A FE... A celebrytom wolno wszystko, wszystko...nawet kozaczki białe mogą być modne gdy jakaś gwiazda zakupi ...no warunek to muszą mieć nazwę znanego projektatnta.... no... Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: ciąża Dygant 28.01.10, 21:44 heh wygląda w ciazy podobnie jak ja na FF mam jeszcze kilka fot Odpowiedz Link