atra1 08.02.10, 16:39 bo się jakos odzywac zaczełam, a tu ani be ani me ani kukuryku powitalnego ode mnie toteż heloł i dzień dobry, stawiam flaszku powitalną Chętnie zostanę, jeśli mnie nie przegonicie rozumiem, ze winnam cuś wypełnic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 16:43 Cześć . Pewnie któraś Ci podrzuci siwi do wypełnienia . Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 16:47 1)CV 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanke/ki? 3. czy golisz wacka? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki pił z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowy na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radził w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? wypełnij i możesz stawiać alkohol Odpowiedz Link
doral2 Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 17:08 cześć. wypełnij szybko te cv, bo mnie tradycyjnie interesuje zdanie w kwestii kuńdlania Odpowiedz Link
mama_vinca Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 16:46 No to czas na formalnosc CV 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? Odpowiedz Link
atra1 Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 17:23 1. czy masz bidet? tak, jeden synus w nim łapy myje, drugi uparcie probuje go stłuc, oba synusy się o dostęp tluką > 2. czy masz kochanka/ów? tak, ale co to za kochanek jak ślubny > 3. czy golisz grażynkę? ona nie ma na imię grazynka!!! Ale nie jest mi obcy i skin i metal > 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? przystawki w menu > 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego > dziwoląga? house, na jeżu bym mu się oddała, kocham lauriego od lat bo sepleni, uwielbiam facetów z wadą wymowy, szczególnie speleniących lekko > 6. jak często zmieniasz majtki? jak chłop zaczyna ode mnie uciekać > 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? jezus, nie będę się na potencjalny przeszczep wątroby kwalifikowac (nie to, że mi grozi), ale niech będzie. Inna rzecz, że po pierwszym kielonku zgon zaliczę > 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych > dyskusjach? i owszem, a jakże > 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? możemy se miodek z dzióbków spijać > 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? jestem na dobrej drodze > 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt > "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? e, nieee > 12. jak często zmieniasz pościel? zanim rozwinie inteligencję > 13. jak często zmieniasz ręczniki? porażająco często, bo i tak przy gównażerii piorę w kółko > 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? nie, stronę zadnią powietrzem suszę > 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do > ściany, czy w drugą stronę)? niestety jedyny właściwy wg mojego chłopa rozwinięciem do zewnątrz > 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? rozpaczliwy trochę, rozczula > 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? niestety pierdolnik > 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) to może być natrudniejszze, ale pewnie tak > 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed > każdym ważnym wyjściem? dość mało prawdopodobne > 20. czy będziesz często stawiać wódkę? tajes! no i jest, prawda cała Odpowiedz Link
olinka20 Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 17:32 Witaj! A flaszka?? Boszszszsz zaczynam zamieniać sie w Bernimy ona tez wiecznie o flaszke pyta Odpowiedz Link
atra1 Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 17:43 uaaaaaaaaaaaaaaaaa, flachę chętnie postawię w realu, ale zdjęcia chyba nie opanuję Odpowiedz Link
haja197222 Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 18:07 Dawaj flaszkę kobieto ... Helloł Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 18:10 hej a pic sie chce a pic sie chce a pic sie chce a pic sie chce Odpowiedz Link
olinka20 Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 18:14 E tam, ja sie nauczyłam to kazdy sie nauczy Odpowiedz Link
ez-aw Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 18:16 Gdzieś jest instrukcja do wklejania zdjęć Dla mnie tradycyjnie piwko Witaj. Odpowiedz Link
agik82 Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 18:48 witaj i kawy poproszę, potem browar może być Odpowiedz Link
atra1 to Wasze zdrowie:) 08.02.10, 19:10 czym domowy barek bogaty i prosiackie ciasto, coby nam wszystkim w dupska poszło Odpowiedz Link
mama_vinca Re: to Wasze zdrowie:) 08.02.10, 19:20 O widzisz! A ja wczoraj o swinskim torcie czytalam i sie przymierzam te swinki zmajstrowac Odpowiedz Link
atra1 Re: to Wasze zdrowie:) 08.02.10, 19:39 jestem totalnym beztalenciem plastycznym, ale prosiaki idą baaardzo łatwo. Ciasto samo zrobiłam inne, bo zwykłego murynka z masą od andaluzji, i jakies koslawe wyszło, bo mi się papier do pieczenia zagiął. Ale kto mówi, ze świnskie bajoro musi być równe Odpowiedz Link
haja197222 Re: no tom przywitać się chciała 08.02.10, 19:58 No teraz to ja rozumiem Witaj, witaj ... Odpowiedz Link