moonshana 17.02.10, 18:22 posadziłam sobie w małą skrzynkę cebule tulipanów , żonkili, narcyzów - i będę miała wiosnę wcześniej niż Wy!!! haaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! możecie zazdrościć/) no, to się pochwaliłam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: wiosna 17.02.10, 18:39 phi, ja we wrześniu zakopałam cebule w ogródku, więc ci wcale nie zazdroszczę a twoje cebule jak nie były wychłodzone w lodówce, to mogą kiepsko kiełczyć.. Odpowiedz Link
totorotot Re: wiosna 17.02.10, 19:03 ja mam cały ogród zacebulkowany, a najpiękniejsze jest to, że nie pamiętam co mam i gdzie, i to będzie mi całą wiosnę niespodziankować ) no i mam zagwozdkę, czy mi lilie wylizą ponownie i chyba zaczne już sadzic na wielkanoc w doniczkach zonkile i hiacynty w domu ;DD Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: wiosna 17.02.10, 19:25 tulipany to ja juz dawno mam stac we wazonie wiesz se zrobiłam piekne ze skorópek od jajek i sa piekne jak wrzuce foty to se popaczycie ale nie tera bo ni mam czasu Odpowiedz Link
buzka25 Re: wiosna 17.02.10, 20:52 a ja mam moje kochane różyczki różyczusie w ogródku poprzycinane i sobie zimują, będą piekne jak sie zacznie piekna pogoda, a oprocz tego musze cos oblukac na balkon, zwisajacego oprocz pelargonii gdyz sa niewczeczne, juz 3 lata pod rzad mi sie spieprzyły wiec tym razem sie nie dam, Odpowiedz Link
totorotot Re: wiosna 18.02.10, 00:43 roze tyz mam pikne, w tym roku posadzilam i rosly jak powalone ;D tylko jedna, angielska, mnie siem nie przyjela, bo mi sucz z allegro bubla przysłała ( no ale well oh well, wygląda na to, ze bede musiala w zwiazku z tym nabyc kolejne krzaczorki ;DDD a w lodowie mam nasiona (!!!!) magnolii ;DDD tak ze wiosna bedzie dla mnie okresem niespodzianek, chyba ze kurffa niespodziewanie przyjdzie powodz to dupa Odpowiedz Link