17.02.10, 18:22
posadziłam sobie w małą skrzynkę cebule tulipanów , żonkili,
narcyzów - i będę miała wiosnę wcześniej niż Wy!!!
haaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! możecie zazdrościć/)
no, to się pochwaliłam.
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: wiosna 17.02.10, 18:39
      phi, ja we wrześniu zakopałam cebule w ogródku, więc ci wcale nie zazdroszczę tongue_out

a twoje cebule jak nie były wychłodzone w lodówce, to mogą kiepsko kiełczyć..
    • totorotot Re: wiosna 17.02.10, 19:03
      ja mam cały ogród zacebulkowany, a najpiękniejsze jest to, że nie pamiętam co mam i gdzie, i to będzie mi całą wiosnę niespodziankować smile) no i mam zagwozdkę, czy mi lilie wylizą ponownie i chyba zaczne już sadzic na wielkanoc w doniczkach zonkile i hiacynty w domu ;DD
      • bryanowa-1 Re: wiosna 17.02.10, 19:25
        tulipany to ja juz dawno mam stac we wazonie wiesztongue_outtongue_outtongue_out se zrobiłam piekne ze
        skorópek od jajek i sa pieknesmilesmilesmile jak wrzuce foty to se popaczycie ale nie
        tera bo ni mam czasu
        • buzka25 Re: wiosna 17.02.10, 20:52
          a ja mam moje kochane różyczki różyczusie w ogródku poprzycinane i sobie zimują,
          będą piekne jak sie zacznie piekna pogoda, a oprocz tego musze cos oblukac na
          balkon, zwisajacego oprocz pelargonii gdyz sa niewczeczne, juz 3 lata pod rzad
          mi sie spieprzyły wiec tym razem sie nie dam,
          • totorotot Re: wiosna 18.02.10, 00:43
            roze tyz mam pikne, w tym roku posadzilam i rosly jak powalone ;D
            tylko jedna, angielska, mnie siem nie przyjela, bo mi sucz z allegro bubla przysłała sad( no ale well oh well, wygląda na to, ze bede musiala w zwiazku z tym nabyc kolejne krzaczorki ;DDD a w lodowie mam nasiona (!!!!) magnolii ;DDD
            tak ze wiosna bedzie dla mnie okresem niespodzianek, chyba ze kurffa niespodziewanie przyjdzie powodz to dupa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka