ib_k 20.02.10, 09:49 emagla, chyba żadna z piszących tu dziewcząt/kobiet nie utożsamia się z tą grubą babą na obrazku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 09:59 Aż tak grubą to nie, ale do szczuplutkich też nie należę. Zadośćuczynienie za wstawienie zdjęcia Hell, czas na pokutę na dzień dzisiejszy Odpowiedz Link
dlania Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 10:00 Figrut, oszukujesz, to samo zdjecie od roku pokazujesz, pewnie teraz jesteś juz dużo grubsza, starsza i brzydsza Odpowiedz Link
figrut Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 10:06 Dlania, jak płytę główną wymienię, to wstawię na gorąco, ale teraz nic nie zrzucę z aparatu. Nawet zdjęcie widzę w krateczkach, a Hell wczoraj widziałam jak anioła w poświacie. Przez noc komp odpoczął, to trochę lepiej widzę. Nie ma kurna płyty do moich kart, więc ma mi ktoś załatwić używaną, a sobie będę kompletować na składaka jak tylko w interesie się coś ruszy. Odpowiedz Link
ib_k Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 10:18 no dobra, to rozwinę myśl bo w offtopy idziemy, obrazek jest nie adekwatny do tematów tu podejmowanych, a poza tym po prostu brzydki Odpowiedz Link
leoncja_uk Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 10:22 ale oddaje ducha magla i niech tak zostanie! Odpowiedz Link
dlania Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 10:26 IB_k, ale my nie chcemy być ani stylowe, ani eleganckie, ani elitarne. Jeszcze nam sie takiego tałatajstwa nazłazi, jak zmienimy logo na mniej brzydkie Odpowiedz Link
aga9001 Szanowna Autorko wątku 20.02.10, 10:51 W całej historii magla masz ok 300 wpisów i już się coś nie podoba. Zasadana obowiązująca - nie podoba się coś - nikt na siłę tu nie trzyma Odpowiedz Link
czarna.porzeczka Re: Szanowna Autorko wątku 20.02.10, 13:38 jakies to takie niemile co napisalas... ja tez jestem tu krotko, baba maglowa akurat nie robi na mnie specjalnego wrazenia, ale powiew niemilego wyczuwam. Przeciez Autorka Watku chciala dobrej reformy bo w Jej mniemaniu baba maglowa jest srednia na jeza. Odpowiedz Link
doral2 Re: Szanowna Autorko wątku 20.02.10, 13:50 logo maglowe zostało wybrane w demokratycznych wyborach. propozycji było około dziesięciu, o ile mnie pamięć nie myli. jeżeli chcecie coś zmienić, proszę rozpisać wybory. demokratyczne ofkors rada starszych, w bardzo niedemokratycznej naradzie, podejmie decyzję co dalszych losów głosowanego czynnika. Odpowiedz Link
aga9001 Re: Szanowna Autorko wątku 20.02.10, 15:18 Nie zauważam tam nic nie miłego. Ale każdy widzi to co chce zobaczyć. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Szanowna Autorko wątku 22.02.10, 17:59 > W całej historii magla masz ok 300 wpisów i już się coś nie podoba. > > Zasadana obowiązująca - nie podoba się coś - nikt na siłę tu nie > trzyma serio? Odpowiedz Link
lineczkaa Re: Szanowna Autorko wątku 22.02.10, 20:12 aga9001 napisała: > W całej historii magla masz ok 300 wpisów i już się coś nie podoba. z nudów te przeszpiegi, czy to cecha wrodzona? > Zasadana obowiązująca - nie podoba się coś - nikt na siłę tu nie > trzyma > no proszę, dziewczyna skomentowała jedynie zdjęcia, a tu taka daleko idąca interpretacja Odpowiedz Link
aga9001 Re: Szanowna Autorko wątku 22.02.10, 20:33 Tak lubie sobie poszperać W wolnych chwilach jako szpieg dorabiam Odpowiedz Link
bernimy Figrut 20.02.10, 12:40 siebie proponujesz???? Co do logo, mi jest zupełnie obojętne, ani nie jestem z nim szczególnie zżyta ani mi przeszkadza Odpowiedz Link
ib_k o rany 20.02.10, 13:02 to się dowiedziałam, ja bardzo przepraszam, co prawda czytam magla od początku no ale skoro nie piszę o nieszczęśliwym życiu, rozwodzie i mężu złodzieju to się nie wpisuję w kanon, ale nic to i tak nie uda wam się mnie zniechęcić agusiu proszę napisz mi kiedy osiągnę wymaganą ilość postów aby móc wypowiadać się w kwestiach technicznych, plisss ezaw, twoje tłumaczenie do mnie przemawia ("Ona jest dla nas przestrogą. Wyraźnie nam pokazuje, ze mamy robić wszystko aby się takie nie stać"), do dzisiaj nie rozumiałam drugiego dna tego babiszona Pozdrawiam serdecznie te wykazujące się choć odrobiną poczucia humoru Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: o rany 20.02.10, 18:29 spierdalaj! kazdy ma swoje problemy a jak ci sie nie podoba to nie czytaj ruro! Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: o rany 20.02.10, 18:41 a bo przychodzi i sie panoszy! ja pierdole, i jeszcze mi tu bedzie wyliczala jakie watki zakladam! Odpowiedz Link
mariolka55 Re: o rany 22.02.10, 18:03 > spierdalaj! > kazdy ma swoje problemy a jak ci sie nie podoba to nie czytaj ruro! a to już chyba regulamin narusza Odpowiedz Link
mariolka55 mam prośbę 22.02.10, 18:14 napiszcie mi ,tak z ciekowosci pytam ile mam wpisów na maglu,bo nie wiem jaki status maglowy moge sobie przypisać Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: o rany 23.02.10, 16:52 mariolka55 napisała: > a to już chyba regulamin narusza nie no jasne, a teksty typu: "co prawda czytam magla od początku no ale skoro nie piszę o nieszczęśliwym życiu, rozwodzie i mężu złodzieju to się nie wpisuję w kanon" to szczyt bon ton jest, co nie? Odpowiedz Link
figrut Re: Figrut 20.02.10, 19:15 Kurde, nie. Problem w tym, że kadencję przewisiało, a ja nie mogę dostać się do fotek i go usunąć Klikam na moje zdjęcia i wyskakuje pusta strona Odpowiedz Link
ez-aw Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 10:45 My nie utożsamiamy się z ta babą. Ona jest dla nas przestrogą. Wyraźnie nam pokazuje, ze mamy robić wszystko aby się takie nie stać. I dlatego powinna zostać - byśmy zawsze miały ten obraz przed oczami Odpowiedz Link
nutka07 Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 11:36 Logo jak najbardziej w porzadku. Kazdy wchodzi na wlasna odpowiedzialnosc. Maglowany lysy na obrazku jest sam sobie winien. Odpowiedz Link
serei Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 11:45 odkąd tu jestem ani razu nie pomyślałam, aby porównywac się ze zdjęciem grubej baby w obrazku! tekst, rysunek całe jestestwo tego logo przedstawia idealnie motto przewodnie eMagla! musisz byc lekko zakompleksiona skoro pierwsze czym się martwisz to że inni biorą nas za grube baby z rysunku! Nie zgadzam się na zmianę loga!!! Odpowiedz Link
totorotot Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 15:16 > Maglowany lysy na obrazku jest sam sobie winien. tia, spotkalo go to, bo wnioskowal o zmiane logo magla ;DDD Odpowiedz Link
mearuless co????????? 20.02.10, 11:47 przeca ten obrazek to szkic portretu asiowej, ktory wisi u niej w salonie i ukazuje ja i jej meza podczas wsolnych igraszek...smile no to wiesz....tak ja wykopac? moze sie pogniewac i walnac focha-znasz asiowa ona obrazalska;0 Odpowiedz Link
jowita771 Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 11:50 Jak Ci się zrobi przykro, że wyglądasz jak ta baba z obrazka, to wejdź sobie na chwilę na emamę, tam się dwie zgrabne dziunie wyginają w logo, powyobrażaj sobie przez chwilę, że jedna z nich to Ty, albo nawet obie. Odpowiedz Link
mandziola Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 11:50 Dopiero co przylazła, błysnęła przemadrzałością w paru postach i juz sie rządzi). Absolutnie nie zgadzam się na zmiane loga. Blizej mi do tej baby z obrazka niz do "dziewczęcia" o którym piszesz. Reszte wniosków mam takich jak Aga. Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 11:58 przecież logo było wybierane demokratycznie , więc o so cho..... zawsze można zajrzeć na anty-forum Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 11:59 Logo jest PRZEPIEKNE~~~~ Absolutnie protestuje przeciwko jego zmianie!!! Nie utożsamiam sie z owa baba na obrazku - jestem sliczna piekna i szczuplutka (hiehiehie ) - po prostu zawsze sobie wyobrazam ze cala reszta Was TAK wyglada! *** [ *** oczywiscie zarcik drogie emagielki ] Odpowiedz Link
pulcino3 Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 12:00 Lachon z obrazka jest przecudowny To ja w niedalekiej przyszłości ( z moją figurą już bliżej niż dalej), temperament mamy ten sam Odpowiedz Link
loolipop E tam logo jest ql 20.02.10, 12:20 Jak dla mnie logo jest ok oddaje ducha tego forum! Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 12:56 Skoro uwazasz ze czas na zmiane logo to moze czas zmienic forum? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 17:59 > Skoro uwazasz ze czas na zmiane logo to moze czas zmienic forum? serio??? Odpowiedz Link
mama_vinca Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 15:24 Wg mnie logo jest idealne, a jakie Ty ib_k sugerujesz???? Odpowiedz Link
ib_k Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 16:07 mama_vinca napisała: > Wg mnie logo jest idealne, a jakie Ty ib_k sugerujesz???? nie mam pomysłu, ale swojego czasu propozycji było wiele, może je odświeżyć? co do demokracji na którą któraś z was się powoływała, ma ona to do siebie że każdy może powiedzieć co myśli, czyli złożyć projekt obywatelski, jak znajdzie wystarczająco duże poparcie może wprowadzać zmiany nie proponuję rewolucji, naprawdę nie musicie się tak spinać Odpowiedz Link
doral2 Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 16:19 mylisz się moja droga. demokracja to są rządy mniejszości w imieniu większości wystąp z inicjatywą obywatelską i poddaj kilka propozycji pod głosowanie. nie ma chodzenia na skróty i odgrzewania starych kotletów. chcesz coś zmienić? daj nowe propozycje, bo jak będziemy głosować na stare propozycje, to znowu wybierzemy to samo. społeczność maglowa się zastanowi i zagłosuje albo nie, wedle własnego widzimisię. po zakończeniu głosowania przedstawiciele władzy maglowej podejmą jedynie słuszną decyzję Odpowiedz Link
ib_k Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 17:36 doral2 napisała: .... e tam doral, przesadzasz, logo wybierałyście miesiące temu, ostatecznie człowiekowi gusta się zmnieniają, może teraz wybierzemy coś innego? a nawet jeżeli to samo to też jest wybór, pamiętam że propozycji było dużo i ciekawych a tak w ogóle to naprawdę nie rozumiem takich agresywnych reakcji Odpowiedz Link
doral2 Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 17:59 noż ile razy mam powtarzać - wklej propozycje, zagłosujemy. albo i nie zagłosujemy. nikogo do głosowania nie zmusisz. ani do dawania własnych propozycji. chcesz coś zmienić? to rusz głową, a nie czekasz na gotowe i jęczysz. nie rozumiesz agresywnych ataków? no jak by ci tu wytłumaczyć...?? mało się udzielasz, część osób zapewne mało cię kojarzy. przychodzisz prawie jako obca osoba i robisz "zamach" na magiel, a właściwie na jego logo. nikt nie lubi, jak mu obcy do chałupy wchodzi i meble przestawia. czy wystarczająco jasno wytłumaczyłam? Odpowiedz Link
czytelniczka1488 Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 16:02 boszszzzzzzz połowa tu to chyba poczucie humoru zgubiła Odpowiedz Link
babowa Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 16:21 dobrze ze czytelniczka trzyma pion i bawi nas do łez Odpowiedz Link
ba_warka Re: Myślę że czas na zmianę logo 20.02.10, 19:37 a mnie się ona podoba tak antydepresyjnie na mnie działa Odpowiedz Link
bernimy ale się niektóre roznerwiły 20.02.10, 19:43 To była tylko propozycja. Maleńka chyba Odpowiedz Link
doral2 Re: ale się niektóre roznerwiły 20.02.10, 20:18 bern, sądzę że gdyby ta propozycja została inaczej sformułowana, na przykład "a co myślicie o zmianie loga?", to by zostało inaczej przyjęte, niż jak przychodzi osoba mało kojarzona na forum i stwierdza, że według niej czas na zmianę loga. trochę to takim panoszeniem się trąca... Odpowiedz Link
tedesca1 Re: ale się niektóre roznerwiły 22.02.10, 08:52 moim skromnym zdaniem, logo jest jak najbardziej ok i odzwierciedla poczucie humoru niejednej z nas, jak widać nie każdy takowe posiada wogóle nie rozumiem jak można stwierdzić, że trza zmienić logo, bo ktoś sobie pomyśli, że takie babony tu siedzą.. Odpowiedz Link
moonshana Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 09:13 ib_k napisała: > emagla, chyba żadna z piszących tu dziewcząt/kobiet nie utożsamia się z tą gru > bą babą na obrazku? ja się utożsamiam jeszcze tylko przeczeszę włosy, i wypisz, wymaluj - baba maglowa będę. przejrzałam Cię, autorko wątku! zazdrościsz że to JA a nie Ty jesteś w logo Magla! to jest zamach na MOją Królewską Mość! eeeej, te baby to jednak zawistne zazdrosne maupy są... a tak na marginesie co proponujesz? Pamelę Anderson maglującą cycki cycatej Igi? pejzażyk sentymentalny z zachodzącym słoneczkiem? radośnie baraszkujące dzieciaczki i szczeniaczki? Odpowiedz Link
ib_k Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 09:58 moonshana napisała: > przejrzałam Cię, autorko wątku! zazdrościsz że to JA a nie Ty jesteś w logo > Magla! ee, no właśnie wprost przeciwnie nawet lustro z domu wyrzuciłam aby się w nim nie przeglądać, a tu za każdym razem jak otwieram stronę widzę swój portret (niezbyt korzystny niestety), ps a wystarczyło po prostu zignorować lub napisać tak jak np asia, że jej się podoba baba forumowa po co te nerwy, wyzywanie, wielkie słowa o zamachu na dom??? Odpowiedz Link
e.logan Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 10:08 No mi akurat logo magla lotto. Jest to jest nie bedzie to nie bedzie. Ale nie rozumiem takiego rzucania miechem.Autorka cos zaproponowala wy mozecie sie nei zgadzac jednak tekst z spier.. no ewidetnie swiadcza o autorze.jesli ktos nie potrafi w takiej blachej sparwie trzymac nerwow na wodzy to gartuluje pozostalej w domu czesci rodziny. I nie piszcie mi ze co niektorzy tylko tutaj tak rzucaja inwektywami.. totalnie w tym wypadku w to nie wierze. Odpowiedz Link
moonshana Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 10:09 a z poczuciem humoru to wszystko u Ciebie...ok? ps. pisałam o zamachu na Moją Królewską MOść - a nie o zamachu na dom. ps.2 a z drugiej strony to jednak miło że ktoś potraktowała Moją Królewską Mość poważnie Odpowiedz Link
ib_k Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 10:18 moonshana napisała: > a z poczuciem humoru to wszystko u Ciebie...ok? wydaje mi się że tak > ps. pisałam o zamachu na Moją Królewską MOść - a nie o zamachu na dom. i nie o tobie pisałam, to była odpowiedź do doral, która zarzuciła mi że wlazłam do pokoju i bez pytania przestawiam meble Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 17:13 A to Twoje stwierdzenie cyt. "ja bardzo przepraszam, co prawda czytam magla od początku no ale skoro nie piszę o nieszczęśliwym życiu, rozwodzie i mężu złodzieju to się nie wpisuję w kanon.." Twoim zdaniem jest na miejscu? Więc z jednej strony nie dziwię się, że ktoś agresywnie zareagował, a do Twojej wiadomości, nie trzeba mieć wyżej opisanych problemów, by móc się wpisać w kanon. Odpowiedz Link
totorotot Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 10:04 >radośnie baraszkujące > dzieciaczki i szczeniaczki? i tęcza i słoneczko Odpowiedz Link
elan-o100 Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 13:35 po cos zmieniać co trafia w sedno. logo oddaje klimat tego forum. prawde mowiac, to ono mnie zachecilo, do tego zeby zaczac tu bywac, od razu widac , ze spotykaja sie tu babki z jajem nigdy mi nie przyszlo do glowy, zeby w jakikolwiek sposob odnosic te babe do siebie Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 17:30 a tak na marginesie co proponujesz? Pamelę Anderson maglującą cycki cycatej Igi > ? > pejzażyk sentymentalny z zachodzącym słoneczkiem? radośnie baraszkujące > dzieciaczki i szczeniaczki? Moon, przestan, blagaaaaaam! Wyobrazilam sobie to wszystko ... brrrrr! Magielnica z logo jest swietna. Zdrowko ! Odpowiedz Link
ez-aw Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 17:51 >"no ale skoro nie piszę o nieszczęśliwym życiu, rozwodzie i mężu złodzieju to się nie wpisuję w kanon.." O w mordę. To ja też tu nie pasuję... Proszę zablokować mi wejście na to forum Odpowiedz Link
doral2 Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 17:55 nie, wiecie co? w sumie pomysł ze zmianą logo jest dobry. od jutra logiem magla będzie albo pingwin asiowej, albo kuńdlań lennox chyba, że uda mi się znaleźć coś jeszcze bardziej paskudnego D Odpowiedz Link
moonshana Re: Myślę że czas na zmianę logo 22.02.10, 18:20 doral, no weź! no weź i nie zmieniaj. albo no weź i zmień jako ta Władza Wyższa posiadająca Wszelaką Władzę ale no weź, i niech ta baba logowata jeszcze wraca a nie zniknie tak na zawsze! no weź! mnie się ostatnio trzy lusterka potłukły a tak to sobie tylko zerknę na logo i wiem jak wyglądam! no weź, doral, bądź człowiek! Odpowiedz Link
olinka20 Doral!! 22.02.10, 19:15 Jak bedzie mnie witał kuńdlań to chyba powiem pas i przestane tu wlazic. Wybitnie okropny jest. Odpowiedz Link
dlania Re: Doral!! 23.02.10, 16:40 Olinka, troche tolerancji. Co kuń winien, że tak wygląda Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Doral!! 23.02.10, 17:20 dlania napisała: > Olinka, troche tolerancji. Co kuń winien, że tak wygląda Dlania temu winna, Dlania temu winna Zreperować go powinna Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Doral!! 24.02.10, 11:52 Zrobimy akcje charytatywna, jakis koncert sie zorganizuje i naprawimy Kunia Dlania- chcesz? Odpowiedz Link
leoncja_uk Nie!!! 22.02.10, 21:07 Nie moooooożeeeee taaaaak byyyyć nie zgaaadzaaam się buuuuuuuuuuuuuuuu takie piekne zdjęcie! wiem że od niedawna tu jestem, ale ona jest taka suuuuper chlip! doral, proszę... Odpowiedz Link
bernimy Re: Nie!!! 23.02.10, 08:51 Leoncja, jak od niedawna, to nie masz głosu! No! Ile Ty możesz mieć wpisików, co?! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Nie!!! 23.02.10, 10:40 jakto doral ty masz najwięcej wpisów na maglu????? Boziuniu, lecę sprawdzić siebie. Kiedyś byłam na 2 miejscu, po tabace, potem na 4. A teraz aż się boję sprawdzić... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 kuźwa 23.02.10, 10:43 zapomniałam jak to się sprawdza... Wchodzę w wyszukiwanie zaawansowane i wpisuję w okienku forum emagiel. I co jeszcze mam wpisać? Odpowiedz Link
doral2 Re: kuźwa 23.02.10, 10:48 nie na maglu asiowa, jeno na forum w ogóle nie siej paniki... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: kuźwa 23.02.10, 10:50 na forum wogóle to się nie liczy. Bo ja słyszałam, że ty staaaaaara jesteś, czyli dłużej na forumach się udzielasz A my takie same młódki, więc nie mamy szans Odpowiedz Link
moonshana Re: kuźwa 23.02.10, 10:54 najpierw była DORAL... a potem powstał wszechświat Doral... jest starsza niż węgiel ps. ja mam mało wpisów bo jestem młodsza a młodszych się nie bije!!! ( jakby co) Odpowiedz Link
bernimy Re: kuźwa 23.02.10, 11:00 Tak Mooon, przesuń się na dalsze krzesełko. Tu tylko starszyzna siedzi!!! Piękna starszyzna A w ogóle to coś się pochrzaniło w tej wyszukiwarce, bo wcale nie pokazuje wszystkich autorów i wpisów! Odpowiedz Link
moonshana Re: kuźwa 23.02.10, 11:06 aaaaaa, na jakie dalsze krzesełko jak ja już przy drzwiach siedzę?! z sali chcesz mnie całkiem wywalić, taaaaaaaaaaak???? a tak ogólnie to my wiekowo zbliżone więc posuńcie się koleżanko ja, Pani, to ino wątkowo młódź jestem, a wiekowo, cóż, nogi już nie te żeby stać Odpowiedz Link
doral2 Re: kuźwa 24.02.10, 12:02 moonshana napisała: > najpierw była DORAL... a potem powstał wszechświat > Doral... jest starsza niż węgiel.." padłam! zmieniam sygnaturkę!!!! Odpowiedz Link