serei 23.03.10, 13:11 będziecie tak wątki dublowac i tu i na pijalni? weźcie się zdecydujcie co? tu piszcie o jednym tam o drugim bo przecież ociepiec idzie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanka79 Re: no chyba sobie jaja robicie! 23.03.10, 13:51 To nie moja wina,że część forumek siedzi tu, a część na pijalni. Przecież się nie rozdwoję Odpowiedz Link
moonshana Re: no chyba sobie jaja robicie! 23.03.10, 13:56 jaja to sobie będziemy robić! na Wielkanoc! w charakterze pisanek Odpowiedz Link
attiya Re: no chyba sobie jaja robicie! 23.03.10, 14:53 albo się zdecydować o pisaniu albo tu albo tu Odpowiedz Link
kowalowa Re: no chyba sobie jaja robicie! 23.03.10, 22:31 kurde... a gzdie jest ta pijalnia? boszeee jak ja nic nie kumam Odpowiedz Link
kowalowa Re: tu 23.03.10, 23:05 dzięki ale głupio tak jakoś ciekawe co za rok będzie... tyle bab w jednym miejscu..musiało to się tak skonczyć Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: tu 24.03.10, 07:29 no właśnie ja też nie rouzmiem po co zakładać identyczne wątki i tu i na pijalni. Przecież wszystkie dobrze wiemy, że 95% czyta obydwa fora, więc chyba wystarczy jak raz się napisze na dany temat. Powiem szczerze, że odechciewa się wchodzić na tamto forum. z przyzwyczajenia i modelatorskiego obowiąku siedzę na maglu, więc tu czytam wszystkie wątki. Idę potem na pijalnię, a tam te same wątki i już się czasami zastanawiam na którym forum w końcu jestem. Jednak obecność tam pewnych osób przypomina mi wszystko i mam ochotę szybko tu wrócić... Odpowiedz Link