andziulec 25.03.10, 19:58 Z leczeniem u dentysty. Nie dość, że chodzę już trzy miesiące i robię poprawki po poprzedniej to ostatnio miałam przycinane narośnięte dziąsło. A dziś odkrywam tą samą historię i jak pomyślę co mnie czeka to nie chce mi się iść.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Zwariować można 25.03.10, 20:04 Współczuję. Ale ała ała ała, jak to przycinane dziasło?? Odpowiedz Link
kama_msz Re: Zwariować można 25.03.10, 20:09 normalnie przycinane. nożem elektrycznym niestety to prawda - często dziąsło i tak narasta. a który to ząb? bo jak będzie narastało cały czas to warto zęba usunąć, jeżeli to np. 7 albo 8. ja się na szczęście obyłam bez tej przyjemności, bo raz przycięte nigdy nie narosło z powrotem. Odpowiedz Link
kama_msz Re: Kama!!! 25.03.10, 20:38 ależ proszę kochana, kiretaż poddziąsłowy jest jeszcze bardziej przyjemny;P hahaha ale ja jestem zbok a moja ulubiona dziedzina stomatologii to chirurgia szczękowa - im więcej krwi tym fajniej Odpowiedz Link
andziulec Re: Zwariować można 26.03.10, 14:26 Między 5 i 6 ale przez to zachorowała 5 i kanałówka mnie czeka po raz 150937363 w tym roku: Odpowiedz Link
doral2 Re: Zwariować można 25.03.10, 20:10 abo z zębami to już tak jest, jak się nic nie dzieje to nie dzieje, ale jak zacznie, to kurna z gabinetu się tygodniami nie wychodzi jedno zrobisz, drugie wylezie, a potem trzecie i tak w kółko.. Odpowiedz Link