figrut 22.04.10, 22:14 www.youtube.com/watch?v=YfoIF8zpVCw&feature=PlayList&p=C28998A0F5AD84F7&playnext_from=PL&play next=1&index=2 Piję koniaczek mojej teściowej, słucham i ryczę sobie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandziola Re: . 22.04.10, 23:47 Przykro mi.. Jakie to smutne, ze ludzie, których kochamy odchodza... Ale Figurt, Ty wiesz, że ona widzi, ze jej alko podciagasz??? Odpowiedz Link
mearuless Re: . 23.04.10, 00:17 bleeeeeeeeeeeeeeeee okropne! no nie masz czefgos fajniejszego? np: www.youtube.com/watch?v=G3gF5XSKR3I Odpowiedz Link
figrut Re: . 23.04.10, 00:36 Kurde, ja wiem, że widzi Nie wyję z powodu teściowej, bo ona jeszcze tu przy mnie jest, choć nie cieleśnie. Wyję z powodu skojarzeń z tym utworkiem. Przy nim "produkowała" się moja córa, a jej ojciec nie żyje od 1996 roku i cholera tęsknię za nim..... Odpowiedz Link
migotka-2 Re: . 23.04.10, 08:39 Figurt choć tęsknota wielka i wydaje się nie do pokonania masz córkę. Ona całą sobą wypełnia Ci pustkę, każdy jej uśmiech, psota, sukces, porażka jest tą tęsknotą i tak już będzie. Nie musisz walczyć z takimi uczuciami, oswój je! wtedy będzie trochę łatwiej! Rozkoszuj się wspomnieniami, bo je masz! Trzymaj się cieplutko! Odpowiedz Link