olinka20 12.05.10, 18:15 I tak jak myslalam, szpilka wysoka, ale niezbyt stabilna. A cała stopa mi w środku latała, ale jak mowiłam mam dosc szczupłą stopę. Ale ładne są Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: EXO!!!! Mierzyłam!! 12.05.10, 19:56 No to w końcu są dobre czy nie są dobre, bo już nic z tego nie rozumiem!!! No piszcie tak, abym zrozumiała Odpowiedz Link
olinka20 Re: EXO!!!! Mierzyłam!! 12.05.10, 19:59 Ładne są, ale po pierwsze- niestabilne a po drugie- jak masz chuda stope to bedzie ci po całym bucie latać, zamiast stabilnie but wypełniać. Bern, już prościej nie potrafie Odpowiedz Link
bernimy Re: EXO!!!! Mierzyłam!! 12.05.10, 20:04 Ale poczekaj poczekaj, to w końcu ja?!?! Ja nic nie kupowałam, nic nie mierzyłam to skąd wiesz co ja chcę i czy mi latać będzie noga?! No pisałam, że nic z tego nie kumam Muszę więcej wypić Odpowiedz Link
exotique Re: Exo! 13.05.10, 21:24 no super tzn ze mierzylas. mam hiperchuda stope- odkad schudlam poporodowo to mi we wszystkim lata. ale pojde sobie moze i popatrze choc na nie tak jak w venezia mieli piekna linie-kolorowa. ale tak zle wyprofilowane, ze patrzeniem na nie sie wyleczylam Odpowiedz Link