exotique 27.05.10, 23:20 zezarlam dzisiaj kilo bananow. i jeszcze bym wciagnela. tyle ze ja nie lubie, nienawidze bananow. przynajmniej tak twierdzilam do dzisiaj. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulcino3 Re: dziwnie mi 28.05.10, 00:02 Ja nie przepadam za jabłkami, w ciągu roku kalendarzowego zjem może z 3 sztuki. W ciąży jabłonki nie nadążały z produkcją, a rodzina z dostawą, w szpitalu będąc, już w drzwiach im warczałam, czy mi jabłka przynieśli Odpowiedz Link
karra-mia Re: dziwnie mi 28.05.10, 11:06 pulcino mam tak samo średnio przepadam za jabłkami, a teraz po prostu się nimi zażeram, prócz arbuza ofkors Odpowiedz Link
pola.cocci Re: dziwnie mi 28.05.10, 11:31 bo w ciazy organizm sie domaga tego czego mu na codzien "brakuje" ja jako, ze n acodzien jem wszystko jak leci w ciazy zachcianek, ani zmiany upodoban nie zaznalam, tyle ze od rana do obiady (czyli do 12 moglabym jesc non stop, takiego mam gloda) Odpowiedz Link
pulcino3 Re: dziwnie mi 28.05.10, 12:33 moja druga ciąża domagała się w lutym truskawek świeżych, ale musiałam się zaspokoić mrożonymi,moja druga ciąża uwielbiała też cukiernie i domagała się też ton mdłosłodkich cist, ciastek, ciasteczek. Do dziś walczę z 8 kg bonusu który mi pozostał po tych słodkościach Odpowiedz Link
doral2 Re: dziwnie mi 28.05.10, 14:07 za mną łaziły jedynie zielone winogrona z pestkami, ale nie było, więc moja zachcianka do rozwiązania zaspokojona nie była. banany dobra rzecz, zwłaszcza jak zaczynają lekko brązowieć, wtedy są słodkie jak miód Odpowiedz Link
schiraz Re: dziwnie mi 28.05.10, 17:37 Ja w końcówce ciąży dosłownie żarłam czereśnie z ogrodu teściowej, najmarniej dwa kilo dziennie, siedziałam i jadłam i plułam pestkami. Potem okazało się, że co druga robaczywa, ale co sobie zeżarłam z dwóch drzew to moje, praktycznie sama opędzlowałam dwa drzewa czereśni. Od tamtej pory - 7 lat - nie biorę do ust czereśni. Odpowiedz Link
schiraz Re: dziwnie mi 28.05.10, 19:29 Tak też to sobie tłumaczyłam Doral Co mnie nie zabije to mnie wzmocni Odpowiedz Link
prigi Re: dziwnie mi 28.05.10, 21:25 ale mi zrobiłyście smaka na czereśnie, zołzy już nie długo, lada moment, mniam Odpowiedz Link
exotique Re: dziwnie mi 28.05.10, 21:22 i zginal mi osrodek zaspokojonego glodu. moge zrec bez opamietania, az do pekniecia. Odpowiedz Link
arallia Re: dziwnie mi 29.05.10, 23:22 Ciążowe prawa Ja nie lubię lodów a w ciąży jadłam tylko lody. I kwaszeniaki. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: dziwnie mi 30.05.10, 00:27 ty nie przesadzaj z bananami bo kupy nie zrobisz,serio.one maja działanie zapierajace takze uwazaj. ja cała ciążę szukałam waty cukrowei u nigdzie nie mieli jak mi ochota przeszła okazało sie ,ze w sklepiku niedaleko mojego domu mieli w kubeczkach Odpowiedz Link
exotique Re: dziwnie mi 30.05.10, 00:34 3 dni zarcia bananow i bry wakrakalas. cierpie. i wpierdalam dalej banany- ale tym razem w wersji yntelygentnej- przegryzam sliwkami suszonymi Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: dziwnie mi 30.05.10, 00:45 no pardą,nie miałam takiego zamiaru ja wiem ,ze juz po 2 bananach mozna o kupalu zapomniec ja ci rade z dobrego serca dawałam no Odpowiedz Link