rysia.z.poczty 22.06.10, 16:13 Bo za dwie h jestem do fryzjera umówiona. Mam kręcone kłaki do pasa ALE znudziły mi się, chciałabym zmienić radykalnie ich długośći kolor.Znajomi odradzają mama omało ze stołka nie spadła,a ja mam ich dość. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exotique Re: Doradzać szybko 22.06.10, 16:15 a ciachaj tak do lini brody- w razie czego mozesz spiac ja bym ciela, ale ja kocham byc u fryzjera- i zapuszczam tylko po to, by w koncu obciac Odpowiedz Link
rysia.z.poczty Re: Doradzać szybko 22.06.10, 16:20 No ja się juz zanapuszczałam ,bo ileż można. Odpowiedz Link
grave_digger Re: Doradzać szybko 22.06.10, 16:31 na kasię cichopek? plis zrób zdjęcie przed obcięciem. ja marzę o takich włosach. niestety mam proste, liche, rzadkie i cienkie Odpowiedz Link
beata985 Re: Doradzać szybko 22.06.10, 16:30 ale to ty masz się odbrze czuć a nie znajomi.. a mama padne po raz drugi jak cię zobaczy....oby z wrażenia.... konieszna fota przed i po Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Doradzać szybko 22.06.10, 16:35 Tez mam krecone kudly, dlugosc do lopatek, wycieniowane w "pazurki" od linii brody. Odpowiedz Link
doral2 Re: Doradzać szybko 22.06.10, 17:12 tez takie miałam i ścięłam za dużo farby na nie szło, szamponu i odżywki, schły masakrycznie długo.. czasem mi żal, ale niezbyt często Odpowiedz Link