easy_martolina84 10.08.10, 10:21 Witam! Cos mi sie o uszy(klawiature) obilo,ze trzeba tu flache postawic na "dzien dobry"... No dobra,wczesnie troche ale niech Wam bedzie. Moze ktos wczoraj popił to bedzie miał "klina" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Pukam nieśmiało 10.08.10, 10:43 Witaj! Jeszcze tylko CV Ja sie chetnie napije, ale wieczorem bo dzisiaj mam rajd po województwie. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Pukam nieśmiało 10.08.10, 10:44 Witamy witamy, jeszcze jakby kolezanka CVke raczyla wypelnic to bylabym w pelni usatysfakcjonowana Odpowiedz Link
ez-aw Re: Pukam nieśmiało 10.08.10, 11:16 Dobra flaszka nie jest zła Ale poczęstuję się dopiero wieczorem. Twoje zdrowie Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: Pukam nieśmiało 10.08.10, 11:48 To i ja bym się z chęcią napiła Witaj. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Pukam nieśmiało 10.08.10, 12:24 cześć easy. I znowu na jednym forum wylądowałyśmy Tylko czemu o matkach karmiących nie pomyślałaś i karmi nie postawiłaś? Odpowiedz Link
kaamilka Re: Pukam nieśmiało 10.08.10, 13:00 iwona, bo dzieci w tym wieku już się piersią nie karmi i nikomu nawet do głowy nie przyjdzie, że matka roczniaka może nie móc łyknąć z flaszki Odpowiedz Link
easy_martolina84 Re: Pukam nieśmiało 10.08.10, 13:10 Specjalnie dla Ciebie,a CV bedzie jak znajde dluzsza chwile Odpowiedz Link
easy_martolina84 Dobra,macie CV 10.08.10, 15:00 1. czy masz bidet? A co to jest? 2. czy masz kochanka/ów? Mam kochankę 3. czy golisz grażynkę? Jak mi sie przypomni 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? Jogi?Kwiat lotosu 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? Tak,Rysia z Klanu 6. jak często zmieniasz majtki? Poki nie skoncza mi sie czyste to codziennie 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? O ile wątroba pozwoli... 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? Bede sie starać za Wami nadążyć 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? Oczywiście,uwielbiam KWA 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? Jeszcze nie wiem 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? Tak właśnie zrobię-to moj znak rozpoznawczy 12. jak często zmieniasz pościel? Bo ja wiem..ze dwa razy w roku-na Święta 13. jak często zmieniasz ręczniki? Jak śmierdzą 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? Mam ręcznik główny i ręcznik poboczny 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? Oczywiście,ze rozwinięciem do sciany!Cóż za pytanie! 16. czy podobają ci się pingwiny Asiowej? No baaaaaa... 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? Mam umiarkowany burdel 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) Pomidor 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? Ja nigdzie nie wychodze od roku! 20. czy będziesz często stawiać wódkę? Po to tu przyszłam Dziękuje za uwage,jak mi poszło??? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Dobra,macie CV 10.08.10, 15:05 Powiem jedno, na pewno będziesz w KWA Asiowej bo pochwaliłas jej pingwiny Odpowiedz Link
easy_martolina84 Re: Dobra,macie CV 10.08.10, 15:19 olinka20 napisała: > Powiem jedno, na pewno będziesz w KWA Asiowej bo pochwaliłas jej > pingwiny W jej KWA to juz jestem Chyba Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Dobra,macie CV 10.08.10, 15:32 easy_martolina84 napisała: > > W jej KWA to juz jestem Chyba KWA KWA KWA Odpowiedz Link
easy_martolina84 szczerze powiem 10.08.10, 21:12 ...że ciezko sie tu do Was wkręcić.W co drugim wątku nie kumam o co chodzi,bo juz sie tak dobrze znacie Odpowiedz Link
olinka20 Re: szczerze powiem 10.08.10, 21:17 E tam, troche posiedzisz i załapiesz kto co i jak. a jak nie to na korki do Asiowej sie udasz Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: szczerze powiem 10.08.10, 21:22 easy 0a jkaby co to pytaj śmiało. My ci powiemy kto z kim dlaczego i kiedy Odpowiedz Link
easy_martolina84 Re: szczerze powiem 10.08.10, 21:24 No dobra Asiaiwona,badz moim patronem i przewodniekiem-stare znajomosci zobowiązują,nie?? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: szczerze powiem 10.08.10, 21:45 Wiesz, patrząc na naszą znajomość przez pryzmat obrobienia i mi i tobie dupencji po odejściu z wiadomego forum - ok. Gratisowo wprowadzę Cię z świat magla A więc: - dobrze mieć dobre kontakty z modelatorkami - czasami jak dzieci się nudzą to wpadają do nas potrolować - należy bezwzględnie pamiętać o zamiłowaniu do różnego rodzaju napojów - należy wzbogacać nowymi zdjęciami mójego fochobloga i kaloszbloga doralowej - jak już wiesz rzucamy kurwami - kurwy jak narazie nie protestują - wiedzieć ci trzeba, że ja byłam tu kiedyś nadwornym streszczaczem i robiłam zajebiście fajne streszczenia łikendów. Ale potem sierpniowe dziecię na świat wydałam i nie mam już czasu - można tu i trzeba obgadywać męża/teściową/koleżankę, można wkurzyć się na własne dziecko - należy uważać jakie zdjęcia wrzuca się na forum - była sytuacja, że magielka wrzuciła zdjęcie dziecia, a dostała opierdol za bałagan w domu (to były piękne czasy - pamiętacie potem ten wątek ze zdjęciami naszych domowych pierdolników?) To chyba tyle Odpowiedz Link
ez-aw Re: szczerze powiem 10.08.10, 21:57 Masz rację Asiowa - zdjęcia z pierdolnikiem były super Mój syn robi bałagan z prędkością światła, więc chyba popstrykam trochę fotek I oczywiście wstawię. Zobaczymy jak mnie zjadą Odpowiedz Link