cholera_ciemna 23.08.10, 10:42 Siedzę sobie na foteliku, popijam kawusię a z piersi uwalnia mi się głębokie westchnienie. Wiem, że jutro kombinat powróci w domowe pielesze i w ciągu 10 minut narobi gigantycznego bajzlu. A teraz będzie jak w reklamie "i tak go kocham" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: ------- 23.08.10, 10:55 Wrrrrr nienawidzę tej reklamy, działa na mnie jak czerwona płchta na byka! A ty czekaj sobie na ten tajfun Odpowiedz Link
prigi Re: ------- 23.08.10, 11:18 nie kojarzę tej reklamy tajfuny mają to do siebie, że oprócz gigantycznego bałaganu przynoszą ze sobą duże dawki emocji Odpowiedz Link
ez-aw Re: ------- 23.08.10, 11:11 Ja tak siedziałam wczoraj rano. Po południu przyjechał "tajfun" i wszystko jest po staremu Ależ się za nim tęskniłam. Odpowiedz Link
cholera_ciemna Re: ------- 23.08.10, 11:25 Ooooooooooooo, duża dawka emocji i skarpeta na środku pokoju to jest to !!! Odpowiedz Link
lidia341 Re: ------- 23.08.10, 20:58 No i to był wątek z polotem........kombinat......pomyślał by kto czy to kombinat budowlany vel koksochemiczny...?.... Odpowiedz Link
cholera_ciemna Re: ------- 23.08.10, 21:06 Lidia, nie wypada przenosić frustracji z innego forum a tym bardziej na całkiem nieznajomą forumkę szczególnie, że ta forumka nie wykazała jeszcze negatywnych emocji ani wyjątkowego chamstwa Odpowiedz Link
olinka20 Cholera! 23.08.10, 21:23 Cholera, uwielbiam Cie. Jeszcze pochwal sie psina swoją to wielbić cie będę wiekami Odpowiedz Link
cholera_ciemna Re: Cholera! 23.08.10, 21:30 Aktualnie chwalić się nie będę bo śpiąc jak anioł chrapie jak połowa tartaka a bąki puszcza takie, że hej... Odpowiedz Link
ez-aw Lidka - fora pomyliłaś? 23.08.10, 22:16 Sama już nie wiesz, gdzie piszesz? Nie każdy na maglu czyta pijalnię i nie musi wiedzieć o co chodzi. Odpowiedz Link