zuzanka79 19.01.11, 21:47 że ty wszystko wiesz? - zapytał mój syn po powrocie ze szkoły. - Wszystko może nie, ale dużo - odparłam. A dlaczego pytasz? - Bo jutro jest wywiadówka i ja się boję. No to się dowiedziałam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallard Re: Mamo a czy to prawda 20.01.11, 09:53 zuzanka79 napisała: > - Bo jutro jest wywiadówka i ja się boję. I słusznie! Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Mamo a czy to prawda 20.01.11, 13:24 Mallard, gdy wróciłam z pierwszej szkolnej wywiadówki to wyglądałam jak moja sygnaturka Myślałam, że gada uduszę. Dobrze, że mama była i czekała aż mi przejdzie. Skończyło się na rozmowie. Ale widać gad dobrą pamięć ma ... i strach w portkach przy okazji też. Odpowiedz Link
mallard Re: Mamo a czy to prawda 20.01.11, 14:29 Pamiętam, że brat mój na powrót rodziców z wywiadówki czekał pod łóżkiem - ot tak, na wszelki wypadek. No ale to były czasy, kiedy można było dostać "w skórę", a po ziemi chodziły jeszcze dinozaury... Odpowiedz Link
doral2 Re: Mamo a czy to prawda 21.01.11, 12:12 hiehie, cudny wacik w podstawówce miałam koleżankę, którą matka po wywiadówce lała dyscypliną, masakra Odpowiedz Link
olinka20 Re: Mamo a czy to prawda 20.01.11, 10:13 Aj tam, aj tam, Filip jak zawsze dramatyzuje, a jak zawsze okaze sie, ze jest ok Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Mamo a czy to prawda 20.01.11, 13:29 asiaiwona_1 napisała: > no to cię chłopak przygotował Bo on pamięta co się działo jak z pierwszej wywiadówki wróciłam : forum.gazeta.pl/forum/w,88104,117103704,117103704,Na_wywiadowce_wczoraj_bylam_aaaaaa_.html Traumę będzie miał na caaaałe życie Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Mamo a czy to prawda 21.01.11, 18:48 3 dni temu: "Mamo, pani mówiła, żebyś przyszła do szkoły. Jutro, przed lekcjami najlepiej. Ty albo tata" Chyba zrobiłam dziwną minę, albo mi para uszami poszła, bo zaraz dodała: "... ale ja upewniałam się, czy mam cię jakoś specjalnie przygotować i pani powiedziała, że nie zamierza skarżyć" Odpowiedz Link