loolipop 07.03.11, 10:36 Postanowiłam kupic sobie i M rower, tylko zupełnie nie wiem jaki mozecie coś doradzić, a i jeszcze jakis kosz/siedzisko dla młodego (młody lat prawie 2) dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakarolla Re: rowerowo 07.03.11, 11:03 też jesteśmy na etapie poszukiwania rowerów Tzn ja już sobie zakupiłam uzywany z allegro peugeot model z 2010 roku, mąż w trakcie poszukiwań. Ja chciałam raczej rower trekongowy/miejski nie typowo górski. Dla córki 1,5 roku zakupiliśmy fotelik hamax sleep, mozna go odchylić do tyłu kiedy dziecko zaśnie. Wracając do rowera to ja chciałam mieć przerzutki w piaście, abym miała normalny hamulec do tyłu i dynamo wbudowane w koło, aby mi się ciężko nie jechało wieczorem Na allegro można znalęść używane w bardzo dobrym stanie. Ja chorowałam na Batavusa, ale tańszy był peugeot Zwróć uwagę na wielkość ramy, żeby była odpowiednia do Twojego wzrostu. Odpowiedz Link
mallard Re: rowerowo 07.03.11, 12:25 mamakarolla napisała: > Wracając do rowera to ja chciałam mieć przerzutki w piaście, abym miała normalny > hamulec do tyłu Normalne, to są hamulce przy kieronicy - bez porównania lepsze. Wiem, co mówię, bo jeździłem z kiedyś z "torpedo". Jak przeszedłem na ręczne, to stwierdziłem, że to "niebo a ziemia" Odpowiedz Link
mamakarolla Re: rowerowo 07.03.11, 13:29 mallard napisał: > Normalne, to są hamulce przy kieronicy - bez porównania lepsze. > Wiem, co mówię, bo jeździłem z kiedyś z "torpedo". Jak przeszedłem na ręczne, t > o stwierdziłem, że to "niebo a ziemia" No ja wolę jednak nożne Ręcznie robię inne rzeczy Odpowiedz Link
amoreska Re: rowerowo 07.03.11, 14:17 Mam Gianta typu trekkingowego i jestem z niego zadowolona. Nie jest to chyba jednak model "pod dziecko". Odpowiedz Link