exotique 31.03.11, 15:31 jakis stronek z lampami, zyrandolami i kanapami inspiracji znaczy sie. trzeba sie odmozdzyc troszke Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_b13 Re: poszukuje 31.03.11, 20:51 zajrzyj na fotoforum wnetrza, na gazecie, tam rzucają nazwami żyrandoli i lamp Odpowiedz Link
fajka7 Re: poszukuje 31.03.11, 21:46 Lampy: wejdz na strone firmy Gallery (włoskie). Następnie Orion (austriackie). Najnowsze trendy po chińsku: Italux Przyzwoite skandynawskie: Markslojd Obejrzyj jeszcze Massive oraz Schuller i Italamp. Kanapy Natuzzi obejrzyj na początek. Odpowiedz Link
exotique Re: poszukuje 31.03.11, 22:55 ZACZELAM OD ZYRANDOLI. KRYSZTALY, SZKLO DMUCHANE- NORMALnie oczoplasu dostalam wymyslilam sobie, ze jakis wielki zyrandol w salonie walne- by polaczyc beton z czyms klasycznym. i za duzi tego na dzis. na forum wnetrza nie wlaze, bo tam nie umiem szukac, jakos to wszystko bez ladu i skadu-szczegolnie fotoforum. no ale jak nie znajde, to i tam sie porozgladam. fajka, za te kanapy to cie moj stary rozstrzela Odpowiedz Link
fajka7 Re: poszukuje 31.03.11, 23:12 "fajka, za te kanapy to cie moj stary rozstrzela " ja też ich nie mam jeszcze Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: poszukuje 31.03.11, 23:36 Exo na początek proponuję CI nietypowy żylandor zrobiony z Lampa nawiązująca do Szwajcarskich pastwisk i wesołych krówek Taka sofa będzie dobra, jak nie zdecydujesz się na żadną lampę a tu kilka inspiracji www.homedit.com/25-of-the-most-impressive-sofa-designs-for-decorating-the-living-room/ Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: poszukuje 31.03.11, 23:38 ewentualnie za 20 lat moge CI wydziergac taki komplet krzeseł POMOGŁAM??! Odpowiedz Link