doral2 22.07.11, 20:40 pamięta ktoś te "święto"?? pochody były, kiermasze, i dzień wolny od pracy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: 22 lipca 22.07.11, 20:43 ja tylko 1 maja pamiętam. Jako, że chodziłam na gimnastykę do awf-u to podczas pochodów szłyśmy w kostiumach sportowych i robiłyśmy różne gwiazdy, salta i tym podobne. Odpowiedz Link
pettit_grenouille Re: 22 lipca 22.07.11, 21:47 Pamiętam, tzn wolnego od pracy nie miałam, bo jeszcze wtedy do szkoły chodziłam, pochodów też jakoś nie kojarzę, ale festyny owszem. Przeważnie gdzieś na wakacjach byłam w tym czasie i zwykle były jakieś imprezy w każdym mieście. W sumie fajne święto było, nie takie nadęte jak teraz 11 listopada, w dodatku lato, więc większe możliwości. Pamiętam dokładnie 22 lipca w Świnoujściu, chyba gdzieś około 85-86 roku, koncerty w amfiteatrze, fama też wtedy się odbywała, szalałam z kuzynką na promenadzie, bardzo stare dzieje, ale fajnie się wspomina. Jezu, jaka ja już stara jestem Odpowiedz Link
esofik Re: 22 lipca 22.07.11, 22:02 wtedy byłam w wieku szkolnym, a wakacje spędzałam w dziurze zabitej dechami. Jedyny telefon był u sołtyski, PKS przyjeżdżał dwa razy dziennie, a my ciekaliśmy się do wieczora po wsi. Ulubionym miejscem zabaw był zawalony dom Nikt nie obchodził 22 lipca Odpowiedz Link
kwintesencja_patologii Re: 22 lipca 22.07.11, 23:29 Czekoladę z Zakładów 22 Lipca też pamiętam samego "święta" natomiast nie, w wieku okołozerówkowym niespecjalnie mnie takie rzeczy interesowały Natomiast 7 lat temu 22 lipca właśnie podjęłam swoją pierwszą w życiu pracę jak również miałam odejść z aktualnej, ale z powodu poślizgu w realizacji pewnego zadania przeciągnie się to do poniedziałku... Odpowiedz Link