olinka20 11.11.11, 17:32 Obudzic je? Polac wodą? Czy zostawic w spokoju i dac dalej leniuchowac?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esofik Re: Spią cały dzien!!! 11.11.11, 17:34 ciesz się ciszą i spokojem i przygotuj się na noc Odpowiedz Link
maja-02 Re: Spią cały dzien!!! 11.11.11, 17:51 aaale są fajne ale pudel to chyba ma oko otwarte... czemu on pod czyms takim białym? zimno mu było czy co? kurczę, Olinko, szkoda że dzieli nas taka odległość, normalnie bym się wprosiła na wizytę do rudego chociaz pozostała ferajna też niczego sobie podrap ode mnie za uszami - czy gdzie tam lubią najbardziej Odpowiedz Link
olinka20 Re: Spią cały dzien!!! 11.11.11, 17:58 Pudel spi czujnie ( znaczy jak robią foto to trzeba łypnac, zeby ktos nie myslał, ze on tylko spi) pod kocem, bo nie otrząsnał sie jeszcze po obcięciu i mniejszych temperaturach. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Spią cały dzien!!! 11.11.11, 17:51 Pięknie śpią Tylko co będzie w nocy? Jak będą rozrabia, to będziesz wiedziała co my mamy z dziećmi Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Spią cały dzien!!! 11.11.11, 22:46 Uuu, uuu, czarna kanapa... Współczuję, jak się te dwa kocie futra lenią ... Mój małż by się zajechał, bidny, czyszcząc to z kłaków, on jakąś nerwicę natręctw chyba ma, u niego kanapa musi być czysta bez jednego kociego włosa... a mamy dosyć jasną. Ja już dawno wrzuciłam na luz Podrap futra pod broda ode mnie Odpowiedz Link
olinka20 Re: Spią cały dzien!!! 11.11.11, 22:52 Robal, nie wiem jaka zacmie mielismy kupujac ta kanape ( zwłaszcza, że jest NOWA!!!!) Debile z nas i juz! Ja odkad jest u nas Puk z odkurzania raz na 2 tyg przerzucilam sie na odkurznaie2 razy w tyg!!!! Odpowiedz Link
beata985 Re: Spią cały dzien!!! 12.11.11, 08:13 olinka20 napisała: > Ja odkad jest u nas Puk z odkurzania raz na 2 tyg przerzucilam sie na odkurznai > e2 razy w tyg!!!! ojp...ja przy mojej suce , której jeszcze nie wydepilowałam odkurzam 2xdziennie.....to dopiero nerwica natręctw....a córa jak przychodzi ze szkoły to jeszcze poprawia jak co fruwa.... Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Spią cały dzien!!! 12.11.11, 00:44 Jaaaaaa, ale słodkooooooo !!!!! Fajne masz te pociechy ) Odpowiedz Link
fajnyrobal Olinka 12.11.11, 11:07 Knedel pozdrawia -- I`m Robal and I am mad! dziupla robala Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Olinka 14.11.11, 13:51 Oli, o Knedlu vel Kocurzrze vel Lojdonie(nie pytaj dlaczego) można powiedzieć wszystko, ale nie to, że jest śliczny Odpowiedz Link
olinka20 Re: Olinka 14.11.11, 14:33 Cos ty! Nie doceniasz Knedlika, toz to pięknotek jest, ten nosek wylizany, te łatki na pleckach. Mi tam sie wszystkie koty podobaja Nawet moja dochodząca, ktora wygląda jakby brudne pyszczydełko miała, a to taki jej urok. Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Spią cały dzien!!! 12.11.11, 15:48 Moje psice najchetniej przespalyby caly dzien w lozku dziecka-jak tylko drzwi sa otwarte to myk i juz nie ma psow....dwie dobermanki) Odpowiedz Link
morekac Re: Spią cały dzien!!! 14.11.11, 15:16 Obudzic je? > Polac wodą? Dlaczego chcesz się nad nimi znęcać? Odpowiedz Link
morekac Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 11:20 A dlaczego koty nie leżą pod kocykiem? Nie wiem, jak mogłaś do tego dopuścić, jako personel odpowiedzialny za dbanie o ich dobrostan! To nasunęło mi myśl, że jesteś jednak zdolna do każdego okrucieństwa. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 13:31 Koty, w przeciwienstwie do psa, nie trzesą sie z zimna, wiec kocyk im sie nie nalezy ( ogrzewanie działa, jest włączone, a pies jeszcze nie doszedł do siebie po obcieciu, tak wole wyjasnic, zeby mi tu ktora nie zarzuciła, ze oszczędzamy na ogrzewaniu ). Odpowiedz Link
morekac Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 13:53 Każdemu kotu należy się kocyk z definicji. To niezbywalne prawo kota. Tak samo jak własny kaloryfer dla każdego kota. Przynajmniej moje koty tak twierdzą. Ale być może mam jakieś zmutowane piecuchy. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 14:39 Dodatkowo każdy kot ma prawo do własnego łóżka, a one co? Biedne gniotą się na jednej kanapie jeszcze z psem! Odpowiedz Link
maja-02 Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 19:22 no właśnie, Olinko, czy przewidziałaś w nowym lokum miejsce na 3 kanapy??? ew. na tyle ile jeszcze do tego czasu zwierząt "uzbierasz" jako fanka rudego mogłabym mu ufundować jakąś gustowną narzutę gdyby posiadał własne łóżko Odpowiedz Link
olinka20 Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 20:38 Pudel i tak lezy zawsze jak najblizej mnie, a koty ( z reguły jeden u mnie na kolanach, sie jakos dzielą, dyzury ustalaja czy co? ) Wiec chyba 2 kanapy im styknie, co? Bo pewnie tyle bedzie w salonie. Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 21:13 >Pudel i tak lezy zawsze jak najblizej mnie, a koty ( z reguły jeden u mnie na kolanach, sie jakos dzielą, dyzury ustalaja czy co? ) Przepraszam bardzo, a chlop bidula to gdzie spi? Oczywiscie retorecznie pytam Odpowiedz Link
olinka20 Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 21:22 O kanapie mowie Chlop na kanapie wcisniety w kat pomiedzy kotami, albo ( jak wolny) to siada na swoim fotelu W sypialni mamy dosc duze łozko, jakos sie miescimy Ledwo, ledwo, ale dajemy rade Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 21:29 >Chlop na kanapie wcisniety w kat pomiedzy kotami, albo ( jak wolny) to siada na swoim fotelu W sypialni mamy dosc duze łozko, jakos sie miescimy Ledwo, ledwo, ale dajemy rade boskie Odpowiedz Link
morekac Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 23:04 Biedne gniotą się na > jednej kanapie jeszcze z psem! A psy są wiadomo, z punktu widzenia kota, takie niehigieniczne - z reguły uszlajane ( nawet jak czyste po kąpieli, to ohydnie mokre), szczekające i rozbrykane. Fuj. I zupełnie opacznie interpretują machanie ogonem Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Spią cały dzien!!! 16.11.11, 17:33 I zawsze są takie rozczochrane w dodatku - u kota każdy włosek ma leżeć na swoim miejscu, a jak pani głaskaniem zburzy ten porządek, to trzeba się lizać przez pół godziny Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 20:59 O... jaki fajny koci watek To ja sie tu rozgoszcze z moim kotkiem.... wirtualnym Wabi sie Orfeusz Odpowiedz Link
maja-02 a ja już wiem jaką sygnaturkę sobie ustawię ;) 15.11.11, 21:05 instynkt kocierzyński Odpowiedz Link
olinka20 Re: Spią cały dzien!!! 15.11.11, 21:07 Sewa, moje sie tak zachowywały jak Orfeusz, po sterylce/kastracji. Ja to nazywam syndromem- mam jakis plan, ale w trakcie wykonywania usypiam Odpowiedz Link