cudko1 29.02.12, 15:03 da się z tego zapisywać na kompie? a jeśli tak to poproszę jak krowie na rowie wytłumaczyć bo ja ni chu chu z tego nie wiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ez-aw Re: już chyba o to pytałam YOU TUBE 29.02.12, 15:19 Da się zapisać jako MP3. Wchodzisz na Tou Tube i odpalasz co ci się podoba. Wchodzisz na stronę: www.youtube-mp3.org/pl Ze strony You Tube przyklejasz adres linka na podaną stronę, ona to konwertuje i zapisujesz sobie na kompie. Odpowiedz Link
cudko1 Re: już chyba o to pytałam YOU TUBE 29.02.12, 15:47 ez.aw niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi czy żeby to odtwozyc na kopbie potrzebuję jakiegoś specjalnego programu? Odpowiedz Link
cudko1 Re: już chyba o to pytałam YOU TUBE 29.02.12, 15:49 eeeeeeeeeeeeee jakieś zaćmienie umysłowe, mp3 to tylko muzyka tak? co tłumok ze mnie, wiem, ale okazcie wyrozumiałość a mi chodzi o bajkę, weźta coś wymyślta bo oszaleje Odpowiedz Link
schiraz Re: już chyba o to pytałam YOU TUBE 29.02.12, 16:13 Ja mogę Ci udostępnić mojego chomika na ściągnięcie bajki (Mea coś o tym wie ) Napisz mi tytuł a na priv dam Ci dane, żebyś mogła sobie pobrać na komputer. Odpowiedz Link
cudko1 Re: już chyba o to pytałam YOU TUBE 29.02.12, 16:43 ja mam konto na chomiku, ale za sciągnięcie jedej bajki chcą ode mnie sesemesa za 2 zł, Ty masz inaczej?? chodzi mi o bolka i olka wszelakiego Odpowiedz Link
spicy_orange Re: już chyba o to pytałam YOU TUBE 29.02.12, 20:27 jest program VideoGet. instalujesz, wklejasz link do filmu i zasysa ci. Odpowiedz Link
cudko1 spicy_orange 01.03.12, 08:52 czy ten program znajdę w necie? i czy mogę go ściągnąć na firmowy komp? Odpowiedz Link