olinka20 06.07.12, 20:39 Ostatnio jak wyjechalismy na sobote i nidziele i co za tym idzie Chuda wyszła dopiero w pn, to w ten pn przyniosla nam az 3 myszki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_bosmana Re: Prezenty :) 06.07.12, 20:50 No ja bym z dumy spuchła posiadając takie łowne kocisko Odpowiedz Link
amoreska Re: Prezenty :) 06.07.12, 21:04 Faktycznie łowne kocisko Szkoda, że Kargule i Pawlaki nie dożyli naszych czasów, nie byłoby wojny o kota, mogłabyś im pożyczyć swojego Odpowiedz Link
tetika Re: Prezenty :) 06.07.12, 21:11 Kazdy wyraza milosc na swoj specyficzny sposob Czasami obdarzeni tym uczuciem musza sie wykazywac duza dawka tolerancji i delikatnosci Odpowiedz Link
olinka20 Re: Prezenty :) 06.07.12, 21:11 A Rudego jako grzałke ( własnie usiłuje go zrzucic z siebie, bo postanowił polezec na panci) Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Prezenty :) 09.07.12, 01:13 Uf, a ja już myślałam żeś przygarnęła 4(!) kota. Czarnego. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Prezenty :) 09.07.12, 10:12 Robal Tak czasem chłopa strasze, ze do "kolekcji" brakuje nam jeszcze białego, czarnego i trikolorka Odpowiedz Link
gandzia4 Re: Prezenty :) 09.07.12, 08:53 Mój rudy też znosi do domu prezenty, które ja muszę ratować. Mam nadzieję, że jego wczorajszy prezent przeżył noc i został odnaleziony przez matkę. Bydle jedno futrzaste pisklę porwało z gniazda. No i dziś idę po obróżkę z dzwoneczkiem. Poprzedni prezent to był młody szpak, na szczęście potrafiący już latać, więc wystarczyło wyswobodzić, obejrzeć czy skrzydeł mu nie połamał i czy mocno gdzieś nie poranił i wypuścić, ale to maleńkie wczorajsze to masakra Odpowiedz Link