Dodaj do ulubionych

A moja piep **** pralka

01.09.12, 10:24
przestala wirowac !!! kurcze, 2 miesiace ma !!!
Zygota bedzie srala po kołniez a ja bede bez pralki !!!
Obserwuj wątek
    • magiczna_marta Re: A moja piep **** pralka 01.09.12, 10:59
      Jak ma 2 m-ce to ma gwarancję, przyjadą, naprawia, czego panikujesz.
      • grave_digger Re: A moja piep **** pralka 01.09.12, 11:22
        bierzesz telefon, wykręcasz nr do serwisu i przyjeżdżają.
    • red-truskawa Re: A moja piep **** pralka 01.09.12, 12:30
      no wlasnie o to chodzi ze jak na gwarancji to ta naprawa może potrwac... zazwyczaj 2 do 3 tyg
    • fajnyrobal Re: A moja piep **** pralka 01.09.12, 12:31
      weź ją zresetuj. Wyłącz z prądu ( wyjmij wtyczkę z kontaktu tongue_out) na jakieś 20 min i potem spróbuj włączyć pranie. Jeżeli dalej nie wiruje to dzwoń do serwisu
    • beata985 Re: A moja piep **** pralka 01.09.12, 12:35
      a przedewszystkim zadzwon do serwisu i powiedz o co chodzi, czasami wystarczy, że pan przez telefon powie co zrobić-usterka byc może błaha i nie wymaga przyjazdu fachowca., poza tym jeżeli już to nie zabiorą pralki tylko naprawią na miejscu.
      • doral2 Re: A moja piep **** pralka 01.09.12, 14:34
        truskawa, zostaw opiekę nad pralką chłopu, a sama na porodówkę się udaj.
        bo my tam czekamy tongue_out
    • karolina17w Re: A moja piep **** pralka 01.09.12, 14:49
      Ja wiem, że pytanie banalne i w ogóle ale... Może kto ci przestawił wirowanie na zero i nie zauważyłaś? I dlatego nie wiruje? Np groch? Bo mój syn to notorycznie mi przestawia programy podczas prania suspicious

Jeśli nie - zresetuj odłączając od prądu.

Jak nie pomoże - dzwoń na serwis, mogą pomóc ( jak już wyżej pisano). Ew przyjadą.
      • karolina17w Re: A moja piep **** pralka 01.09.12, 14:53
        Przepraszam, miało być Groch, shift mi nie zawsze dociska.
        • pysiaczek1234 Re: A moja piep **** pralka 01.09.12, 15:03
          A najlepiej otworzyć takie coś na dole pralki i tam jest okrągły korek a jak się go odkręci jest wiatraczek i jak coś wlazło w ten wiatraczek to dlatego nie wiruje, mogła wpaść skarpetka i go zablokować.
          • red-truskawa Re: A moja piep **** pralka 01.09.12, 17:58
            no własnie wpadłam na to potym poscie, w filtrze była frotka do wlosów, nie wiem czy to był powód ale dziala, juz zrobilam 2 parania smile
            • grave_digger Re: A moja piep **** pralka 01.09.12, 18:10
              a ja jeszcze dodam, bo i mnie się kiedyś nowa pralka zepsuła, że nieprawda, że 2 tyg. pan z serwisu przyjechał w 2 dni i naprawił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka