Witajcie i z góry wybaczcie moją nieznajomość tematu, ale kompletnie nigdy sie tym nie interesowałam,a reklamy telewizyjne omijam szerokim łukiem. Ale do rzeczy. Mam dośc mojego radiowego internetu od lokalnego dostawcy, który ma za przeproszeniem w d**ie czy on działa czy nie działa. Fakt płace niewiele bo 30 zł, ale kompletnie nie moge z niego korzystać. Jedynie w miare chodzi o 6 rano i czaaasem w południe. O tej porze (około 20.00)moge tylko pomarzyc o spokojnym obejrzeniu czegogkolwiek np na YT bo 3 min filmik wgrywa się wieki. Mieszkam na wsi i mam mało mozliwości (a może poprostu sie na tym nie znam). Sąsiedzi wokół mają normalnie telefony stacjonarne, ja nie, bo nie był mi do tej pory potrzebny. Jeśli podciągnęłabym sobie linię i założyła stacjonarkę to ....no własnie co dalej? Która sie orientuje ile teraz takie cos kosztuje? (na stronie niczego nie znalazłam), czy musze korzystac z tego telefonu?, czy mogłabym miec samą neostradę? o co chodzi z netią, która tak wszyscy chwalą? mogłabym ja mieć na liniach tp? aaaa laik ze mnie straszny!!!!
Moja żabka: Hania (21.05.2009.)