hedna 30.10.12, 14:47 Synuś zdemontował mi dzisiaj ścianę w łóżeczku (łóżeczko po siostrze,wzmocnione). Mam ogromną nadzieję,że uda się to naprawić (choć wątpię),bo jeśli nie to lipa,bo nie mam kasy na nowe Ale się darzy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hedna Re: mały psuj 30.10.12, 15:23 2 w lipcu skończył. Jeszcze nie widziałam tak szybkiego i pomysłowego dziecka! Odpowiedz Link
tetika Re: mały psuj 30.10.12, 15:34 pewnie po mamusi tak ma skoro udalo mu sie rozebrac to tobie na pewno uda sie to zlozyc Odpowiedz Link
grave_digger Re: mały psuj 30.10.12, 15:46 2letni syn rozwalił łóżeczko niemowlęce? dobrze zrozumiałam? czas na zwykłe łóżko. może ma ktoś oddać po jakimś dziecku. ja ostatnio oddawałam za darmo łóżko piętrowe. Odpowiedz Link
hedna Re: mały psuj 30.10.12, 15:57 dobrze zrozumiałaś Łużeczko wzmacniane na rogach (kupowane dobre 4 lata temu jako "lepsze"=droższe,ze dłużej posłuży).Ale on cuda w tym łóżeczku robł,wspinanie,kołysanie,skakanie.Powyciągał szczeble z tej bocznej scianki (tej krótszej) ,a tam gdzie były dziurki popękało (nie mam pojecia jak ).Próbowałam parę razy usypiać go na dorosłym łóżku,ale nie uleży dłużej jak minute.O spaniu nie ma mowy. Odpowiedz Link
hedna Re: mały psuj 30.10.12, 16:40 wszystko miało miejsce dziś po południu.Za jakąś godzinę mąż wróci z pracy i bedzie próbował naprawiać. Odpowiedz Link
doral2 Re: mały psuj 30.10.12, 18:56 obniżyć miejsce leżące do poziomu zerowego i wcale nie wkładać szczebelków. synek wywalając szczebelki dał ci sygnał, że dorasta już do normalnego łóżka. Odpowiedz Link