Dodaj do ulubionych

problem z marihuaną...

07.01.13, 21:15

czy innym zielskiem mam sad
kurwicy mozna dostac.
mieszkam w starym domu, mieszkan tu ok 20-kilku.
klatka nieogrzewana, wiec zamknieta i pouszczelniana.
no i ktos , nie wiem czy lokator czy mlodziez bez dachu nad glowa pala zielsko.

smrod okropny, az zatykajacy.
mi to tam jakos ten zapaszek mlodosci wink nie przeszkadza ale mlodsza mi sie dusi.

wywietrzyc nie mozna bo tu kazdy sobie grzeje i nikt nie pozwoli na otwieranie okien/drzwi.

co robic?

aaaaaa, zapach utrzymuje sie b. dlugo.

a
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: problem z marihuaną... 07.01.13, 21:16
      a dodam ze juz sie z mezem delikatnie poklocilam bo na moje oburzenie zareagowal"no to gdzie maja palic jak tak zimno.

w dupie ! suspicious
    • moonshana Re: problem z marihuaną... 07.01.13, 21:42
      gupie szczyle . palom, a nie poczęstujombig_grin .
      proponuję wywiesić na klatkę schodową kartkę z prośbą o niepalenie mańki ze względu na przenikanie. poważnie. a jak nie pomoże - donosik do emo. ale najpierw prośba na kartce. bo może nadużywający nie wiedzą że odorek przenika do mieszkań. szansę trza dać.
      • mearuless Re: problem z marihuaną... 07.01.13, 21:54
        gupie szczyle . palom, a nie poczęstujom
        wiesz i chyba mnie to najbardziej podkurzylo, przeciez wystarczy zapukac... wink

a powaznie, na sraż miejska nie zadzwonie bo chlopaki przyjada , najaraja sie od samego zapachu i co? albo wywietrzeje zanim dotra [ w warszawie sredni czas oczekiwania na straznikow ok 2h wink ] i mi mandat wlepia za czepianie sie.

tak teraz mysle...jest taka babcia ona czesto na klatce stoi, moze to ona? nastepnym razem zagaje "lubi pani zioła,TAK??? ale bardziej parzyc czy jarac? bo moze ja sie młodzieży niepoczebnie czepiam smile
    • mona_mayfair Re: problem z marihuaną... 07.01.13, 22:34
      myślalam, że ci dila zamkli i szukasz nowego zródła;p
      • dziewczyna_bosmana Re: problem z marihuaną... 07.01.13, 22:46
        Ja też smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka