Dodaj do ulubionych

Hakera potrzebuję

10.01.13, 11:40
czy któras sie zna na łamaniu haseł? chodzi o hasło poczty mailowej.
Obserwuj wątek
    • beverly1985 Re: Hakera potrzebuję 10.01.13, 11:53
      Do hakerki mi daleko, ale zobacz, czy nie ma jakichs hasel zapisanych w pamieci przegladarki. Czesto hasło do maila jest takie samo jak do innych serwisów.
      • tetika Re: Hakera potrzebuję 10.01.13, 12:22
        ocho....
        chlopa sprawdzasz?smile
    • piekielna-diablica Re: Hakera potrzebuję 10.01.13, 17:05
      w zależności od zabezpieczeń dodatkowych sprawdź czy nie ma możliwości zmiany hasła/ przypomnienia z pytaniem pomocniczym to jest najłatwiej odgadnąć
    • red-truskawa Re: Hakera potrzebuję 10.01.13, 19:23
      chodzi o hasło do wp, a tam przychodzi odpowedz na sms lub inny adres mailowy wiec tez odpada. co robic? która sie zna...
      • beverly1985 Re: Hakera potrzebuję 10.01.13, 19:39
        zapytaj.onet.pl/Category/007,011/2,15836962,Jak_zlamac_haslo_na_wp.html
        może tu?
    • beverly1985 Re: Hakera potrzebuję 10.01.13, 19:33
      Jak pisalam ja bym w firefoxie weszla w narzędzia-opcje-bezpieczenstwo-zapamietane hasła-wyswietl hasła. I tych hasel bym spróbowala.

W innych przegladarkach nie wiem gdzie sa zapisywane hasła.
      • red-truskawa Re: Hakera potrzebuję 10.01.13, 20:08
        ale to ma byc z innego komutera
        • kfiatuszkowa Re: Hakera potrzebuję 11.01.13, 12:46
          Z innego kompa ponoć nic nie zrobisz tongue_out
        • tedesca1 Re: Hakera potrzebuję 13.01.13, 15:19
          są programy do łamania haseł, ale skąd to wziąć to nie wiem smile
    • motylka34 Re: Hakera potrzebuję 11.01.13, 11:45
      Popytaj na forach internetowych, jakiś student informatyki na pewno się zgłosi. Ja tak kilka lat temu dostałam się do skrzynki mojego ex.
      Wiem, że niektórzy detektywi współpracują z hakerami ale to może być dużo większy koszt.
      Druga ważna kwestia to zastanów się czy na pewno chcesz sprawdzić tą skrzynkę? Czy ta wiedza, niezależnie od tego kogo ona dotyczy, jest Ci potrzebna? Ja akurat sprawdzałam faceta, przypuszczenia się potwierdziły, decyzję miałam podjętą już wcześniej i powiem Ci, że mimo wszystko strasznie spadła mi samoocena jak to przeczytałamsad
    • wunderwaffethc Re: Hakera potrzebuję 13.01.13, 14:04
      Szukasz hackera??? To dobrze trafiłaś. Zapraszam wszystkich zainteresowanych hackingiem, keyloggerami, snifferami i wszystkimi rzeczami związanymi z IT również tymi legalnymismile o kontakt

thc.de@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka