Dodaj do ulubionych

Ustroń je pikny

15.08.13, 20:36
https://images63.fotosik.pl/75/e62b011678f828d5med.jpg

Chyba jednak lubię góry. wink
Pogoda idealna, widoki przepiękne, Wisła wartka, wyciągi wietrzne, portfele puste a program jest napięty. No i to powietrze... g ó r s k i e smile
P.S.
dzieci się pytają czy mogą się tu przeprowadzić wink
Obserwuj wątek
    • aaadddaaa83 Re: Ustroń je pikny 15.08.13, 21:18
      Wybieram się z rodziną w poniedziałek.
      Wahałam się jeszcze między Wisłą, ale stanęło na Ustroniu.
      I dobrze wink
      • dorcia1234 Re: Ustroń je pikny 15.08.13, 21:26
        kiedyś 3 tygodnie spędziłam w Ustroniu w sanatorium. Gdybym tak cholernie nie tęskniła za córką i mężem to by mi się bardziej podobał smile
      • grave_digger Re: Ustroń je pikny 15.08.13, 21:27
        Wisłę odwiedzimy w sobotę. smile
        • whiteczeremcha Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 23:54
          Ustroń zauroczył mnie ,lubię to miejsce ,ale Wisła jak dla mnie jest mniej atrakcyjna ,czyżby dlatego ,że brak tam piramid smile ?
    • zuzanka79 Re: Ustroń je pikny 15.08.13, 21:58
      grave_digger napisała:

> Chyba jednak lubię góry. wink

Ty tak poważnie? No co ty? tongue_out tongue_out tongue_out
      A nie mówiłam?
      Wypoczywaj i napatrz się na góry za mnie.
      P.S. Już myślałam, że zamiast Ustroń miało być Ustronie Morskie big_grin
      • grave_digger Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 08:10
        W Ustroniu Morskim też kiedyś byłam. A do górskiego to mam powrót chyba po 20 latach. smile
    • karra-mia Re: Ustroń je pikny 15.08.13, 22:47
      oczywiście, że piękny, choc i ustroń i wislę znam jak własną kieszeń, ze względu glównie na odleglośćwink
      do tego jeszcze polecam Brennę, szczególnie Leśnicę. Tam jest najpiękniejsze niebo nocą smile
      • buzka25 Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 08:10
        no to musisz koniecznie podjechac do Parku Leśnych Niespodzianek, dzieci napewno beda zachwycone, a ze portfele puste no coz ci doradzic- mnie rok temu tatry tak oskubały z kasiorki hihihi
      • grave_digger Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 08:11
        Ja mam rodzinę w Cieszynie a w Ustroniu był kiedyś hotel pracowniczy, do którego z mamą często jeździłyśmy w czasach mojej podstawówki, więc nie czuję się tu tak obco wink
        • buzka25 Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 08:44
          aaaaa, tos prawie u siebie,
      • olinka20 Karra 16.08.13, 18:44
        Znajomi teraz byli w Brennej i sa przerazeni.
        Syf malaria, pensjonat i grodzenie kazdego skrawka ziemi.
        Nie da sie nigdzie wyjsc w góry ( jak nie znasz Brennej jak własnej kieszeni) bo jak starali sie gdzies wyjsc, to zaraz płot, wstep wzbroniony itd.
        Chamskie dicho z kazdej knajpy dopełnia całosci. Ogolnie wrocili w szoku.
        • karra-mia Re: Karra 16.08.13, 20:32
          olina ale ja nie do centrum jeżdżę, ja za2wsze skręcam przed centrum do leśnicy, tam diabeł mówi dobranocwink
    • dziennik-niecodziennik Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 09:27
      a w Kolibie pod Czarcim Pazurem byłaś? jak nie to polecam. do tej pory wspominam te smaki i klimat, a minęło juz tyle lat...
    • mme_marsupilami Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 12:36
      Piknie, oj piknie. Wypocznijcie za wszystkie czasy !
      • sewa.49 Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 15:49
        Jak ja bym chciala w gory pojechac. O tak polazic, zdjecia porobic odetchnac, gorskim powietrzem. Chlop nie lubi po gorach chodzic, syn raczej tez niesad Jak ich przekonac i co zaproponowac, zeby sie chlopy daly namowic?
        ps. A Tobie grabarzowa to zazdroszcze tongue_out
        • grave_digger Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 17:01
          Nie wiem jakie wy tom mocie góry a nasze polskie som pikne tongue_out
          Ale Leśny Park Niespodzianek strasznie mnie rozczarował w Ustroniu. Nie polecam.
        • zuzanka79 Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 19:58
          Sewa, ja moich przekonałam jak zaczęłam ględzić, że łaski mi nie zrobią jak ze mną pojadą, bo ja zawsze mogę pojechać SAMA i nawet Iśkę zabiorę by im lżej było w domu wink Im bliżej mi było do realizacji celu tym gorsze mieli miny. Wreszcie nadszedł ten dzień. No to się chłopaki przeraziły, że a nóż-widelec mnie ktoś poderwie i teraz nie ma zmiłuj - łażą za mną jak cienie po tych górach. Mężowi to się nawet spodobało po ubiegłorocznych Pieninach. Już mnie ciągnie na jesień w Góry Sowie bez dzieci żeby sztolnie zwiedzić , i szczyt jakiś zaliczyć, kawy się w schronisku napić. Tak bez pośpiechu, bez planu weekend spędzić.
    • doral2 Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 19:47
      łomatko, byłam w ustroniu w lutym, na szkoleniu.
      widziałam jednego dnia przez okno wyciąg.
      12 godzin szkoleniowych przez 3 dni, z przerwą na lunch.
      na nic więcej nie starczyło czasu uncertain
      • zales239 Re: Ustroń je pikny 16.08.13, 21:17
        Byłam w Ustroniu jak starszaki były małe-co za czasy,dobrobyttongue_out
        zazdraszczam grabarzowasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka