Dodaj do ulubionych

SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLLLPPPPP

20.12.13, 08:23
jasna cholera
córa chce lalkę, lalkę z reklamy................. ino mi się cholery nie udało do tej pory oblukać
jakaś lala "luksi" ni huhu nie wiem jak to to się piszę, nie wiem jak ta lala wygląda, ani czy to jej nazwa, google nic mi nie chce powiedzieć

ratuuuuuuuuuuuujcie, co to może być, muszę zobaczyć, poznać cenę, i jak przekracza moje możliwości to zacząć powoli tłumaczyć mikołaja z innego prezentu

co to za babsztyl z tej luksi????????
Obserwuj wątek
    • ciepla.kawa Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 20.12.13, 08:27
      Pewnie o Lalaloopsy jej chodzi. Wujek google teraz pomoże smile
      • cudko1 Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 20.12.13, 08:39
        kaweczko wink dzięki śliczne,

druknę, pokaże młodej ale nie wiem czy mikołaj się zdecyduję jeśli to to, bo to jakieś badziewie jest tongue_outtongue_out
        i dalej nie wiem czy jeśli to to, to ma być mini, czy normal tongue_out
        mini tanie, normal drogie, a i tak zaraz w kącie (napisałam w koncie tongue_out ) wyląduje, z drugiej strony od miesiąca (dwóch?) gada o tej "luksi"

nic jutro od rana reklamy zabawkowe będę oglądać (zawsze to jakaś wymówka dla nie sprzątania tongue_out )
        • ciepla.kawa Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 20.12.13, 09:03
          Ja już mam obcykane wszystkie reklamy z lalkami, konikami i innymi badzewiami smile więc służę pomocą.
          Dla ułatwienia dodam, że te większe "Luksi" byly w biedrze jakiś czas temu, chyba jakoś w listopadzie za jakieś 50 zł.
      • mamaoskarka18 Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 20.12.13, 09:03
        allegro.pl/lalki-lalaloopsy-duza-lala-karolina30cm-promocja-i3788369247.html
        przepraszam że tak wklejam linka ale inaczej nie umiem.
        Ale to chyba lala ta jet reklamowana
        • dorcia1234 Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 20.12.13, 09:10
          w mojej Biedzrze jeszcze są. Ale moja chrześnica od 2 miesięcy mówi o tych mini. To dostanie
          • cudko1 Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 20.12.13, 09:17
            dzięki kochane smile trzymajcie kciuki żeby w mojej "biedrze" były, jak za 50 zł to kupie cholerze to badziewie wink
            • dorcia1234 Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 20.12.13, 09:20
              a mini w Smyku były od 27 czy 29 zł.
    • dziennik-niecodziennik Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 20.12.13, 10:57
      w biedrze jest teraz przecena zabawek o 30% wink
    • jowita771 Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 20.12.13, 12:15
      Kupiłam to córce w Biedrze pod choinkę, marudziła, że chce, więc już wie, co dostanie od nas, niespodzianki będą od dziadków i cioci.
      • cudko1 Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 23.12.13, 08:53
        buhahahhaa

guuupi to ma jednka szczęście wink

kupiłam w biedronce, ostatnią sztukę, jakaś kobieta tez szukała razem z ekspedientką, no i mówi że już nie ma, myślę trudno trzeba będzie iść w miasto,

kupuje dalej inne rzeczy, patrzę a tu ostatnia lalka rzucona gdzieś z innym towarem tongue_out i to za całe 34,99 czy jakoś tak smilesmile
        • zales239 Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 23.12.13, 10:19
          Cudaku Ty to masz szczęściesmile
          Gratki, dobrze upolowany prezent i jaki tani jak barszczsmile
        • olinka20 Re: SERIOUS PROBLEM !!!! :> :P HHHHHEEEEELLLL 23.12.13, 10:21
          Aleeeee fuks, ciesze sie, ze ci sie udało. Młoda bedzie szczęsliwa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka