olinka20 23.12.13, 22:18 Pewnie pomyslał moj pundel. Swieta idą cza psa wykapac W trakcie otrzepywania ( pudełka kartonowe to kocia baza, tak wiec prosze nie drwic ) A tu spojrzenie pelne wyrzutu- ty mi to panciu zrobiłas?? Gratis Pinkownik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ez-aw Re: Mokro, ale czysto 23.12.13, 22:27 Koty też kąpiesz? Wiesz że się myje, ino nie wyżyma?? A zdjęcia super Odpowiedz Link
olinka20 Re: Mokro, ale czysto 23.12.13, 22:32 Nieeee kotów bym sie bała kapac A psa po kopaninie w ogrodku musiałam wykąpac, bo łapy miał czarne!!!! A propos kotów pamietsz wątek tej forumki co kota do pralki wrzuciła? Odpowiedz Link
mearuless Re: Mokro, ale czysto 23.12.13, 23:25 nie wrzucila tylko on spal w pralce a ona pranie wstawila Odpowiedz Link
beata985 Re: Mokro, ale czysto 24.12.13, 06:49 kot moich rodziców spał w popielniku w piecu CO Całe szczęście, że nigdzie nie wyjezdżali na dłużej-tak jak teraz np-i nie zamknęli tego popielnika...ł Odpowiedz Link
doral2 Re: Mokro, ale czysto 24.12.13, 13:51 nie kapię zimą psów, jeszcze by się pochorowały na zapalenie płuc.. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Mokro, ale czysto 24.12.13, 14:43 Zima kapie wieczorem po ostatnim spacerze. Zanim sie połozymy to podsycha, do rana jest suchutki jak pieprz. Odpowiedz Link
doral2 Re: Mokro, ale czysto 25.12.13, 19:53 olinka20 napisała: > Zima kapie wieczorem po ostatnim spacerze. Zanim sie połozymy to podsycha, do r > ana jest suchutki jak pieprz..." ja nawet w lato czekam na upały, żeby psiury wykąpać.. oprócz jednego, który kąpać się bardzo lubi i do tego lubi suszenie suszarką. ale on nieco zryte ma pod berecikiem Odpowiedz Link
moonshana Re: Mokro, ale czysto 24.12.13, 14:59 ha! skąd ja to znam moje bydlę było kąpane wczoraj. ale my każemy się zwierzęciu trzepać w łaznience; inaczej jakby go nie wytrzeć - i tak wytrzepywał z siebie kałuże wody. pies zna hasło :" trzep się" i pierwsze trzepanie odstawia w wannie. Olinka, pod kolor masz te dwa bydlątka Odpowiedz Link
woezel_pip Re: Mokro, ale czysto 25.12.13, 00:30 Piękne zdjęcia Północ już minęła, czy coś Ci pundel nagadał ? Odpowiedz Link
aqua48 Re: Mokro, ale czysto 25.12.13, 17:41 Jamnior też bywał kąpany zimą po ostatnim wyjściu i też miał potem taki wzrok obrzydliwie czystego i paskudnie śmierdzącego szamponem psa.. Ale ja rozkładałam mu grubą szmatkę (stary psi ręcznik) z hasłem: "wycieraj się tu tu tu, na szmateczce" i mokry pies elegancko jeździł po niej na plecach. Resztę docierał w dywan i potem jeszcze tylko trochę wilgotny szedł spać pod naszą kołderkę Odpowiedz Link