demonii.larua 18.04.09, 08:01 Się tu flaszkę stawia na powitanie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: Dobry 18.04.09, 08:24 no to siadaj i możemy popić razem, reszta chyba odsypia nockę Odpowiedz Link
dlania Re: Dobry 18.04.09, 08:28 Po pierwsze to se kurwnę na te "udogodnienia" bbc-kodowe - spisze sie jak bury osioł, patrze, a tu ni nie ma, bo pisałam w kosmos. Po drugie: bardzo serdeczne bry Po trzecie: o tak, odsyp[iaja nocke na chacie, ja uciekłam bo to zboczeniuchy)))))) (ale dzis znowu będe wieczorem) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dobry 18.04.09, 08:31 Hmmm zboczeniuchy powiadasz? Chyba musze tam kiedyś wpaść z wizytą . A Demoni witam poranną kawką . Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Dobry 18.04.09, 08:59 To tak zbiorczo, coby drzewko mi się nie popierdoczyło Dobry i dobry Kawa mi się skończyła Odpowiedz Link
cudko1 Re: Dobry 18.04.09, 09:49 i to nie jedną na tyle bab, ale zostaw na wieczór bo my jeszcze nie aż taka patologia i z rana kawusie popijamy - ja np. już trzecią. Dobry Odpowiedz Link
bernimy Re: Dobry 18.04.09, 12:51 Witam, nie fatyguj się, mam swoją kawkę dlania, jak ja Cię rozumiem doskonale: "Po pierwsze to se kurwnę na te "udogodnienia" bbc-kodowe - spisze sie jak bury osioł, patrze, a tu ni nie ma, bo pisałam w kosmos" i od kilku dni nie mogę się nauczyć, aby upewnić się, że to co tworzę jest widoczne! Odpowiedz Link