agamama123 10.05.09, 11:14 Się pochwalę Byłam wczoraj na koncercie SDM. Pierwszy raz od wielu, wielu lat. I jak zwykle było... koncertowo Oni nic a nic się nie zmieniają Więc może ja też się nie starzeję? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
surita Re: Ha:) 10.05.09, 11:24 Nie lubię Cię A gdzie grali...? Buu.. ja też chcę... Tyle lat minęło od ostatniego koncertu, na którym byłam... Odpowiedz Link
agamama123 Re: Ha:) 10.05.09, 11:28 W Radomiu. ... gdy zamknę oczy widzę jaśniej bo funkcję wzroku przejął dotyk zanurzam się w twe wrzące wnętrze cały erotyk... No przy tym wymiękłam Zaśpiewany na żywo wywołuje dreszcze Odpowiedz Link
kasia111177 Re: Ha:) 10.05.09, 11:32 Heh a ja też z Radomia, ale obowiązki nie pozwoliły się wybrać, choć o tym myślałam... Odpowiedz Link
papiki Re: Ha:) 10.05.09, 11:36 mnie mają w domu dośc, bo wyszperałam nagrania jeszcze kasetowe i słucham w kółko...z tęsknotą w sercu za gitarowymi czasami Odpowiedz Link
ololla Re: Ha:) 10.05.09, 11:58 a ja to bym chciała pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko..... Odpowiedz Link
agamama123 wrzosowisko:) 10.05.09, 15:33 Przy 3 sytuacji bisowej Krzysztof Myszkowski opowiedział nam historyjkę jak to za czasów mocno studenckich, gdy dopiero zaczynali grać, podczas jednego z koncertów na scenę przedarł się fan i wciskając mu kase do kieszeni konspiracyjnym szeptem, wprost do mikrofonu, rzekł: panie Krzysiu...z nim będziesz szczęśliwsza...dla mojej starej... Odpowiedz Link